metalen bed
golf

Productaanbod metalen bed

sort icon

Metalen bedden in alle maten

Bijna alle metalen bedden uit ons assortiment zijn in veschillende kleuren en maten verkrijgbaar. U kunt dus bij ons terecht voor eenpersoonsbeddentwijfelaars en tweepersoonsbedden van metaal. Ook de bijpassende nachtkastjes en nachttafeltjes vindt u in onze webshop. 

Uniek aan Slaapkamerweb is de uitgebreide keuze in alle mogelijke bedmaten. Ook lengtematen 190, 210 en 220 centimeter zijn bij ons volop verkrijgbaar. Behalve metalen bedden leveren wij ook lattenbodems en matrassen in elke denkbare maat.

Metalen bed frame

Uw bedframe maakt u helemaal af met een goede lattenbodem en matras. Misschien heeft u deze nog van uw huidige bed, en wilt u deze graag blijven gebruiken. Kies dan een nieuwe bedombouw in dezelfde maat als uw huidige bed. Bent u wat vrijer in uw keuze en wilt u ook een nieuwe bedbodem en matras of beddengoed? Kies dan voor de juiste maat:

Eenpersoonsbedden:
Metalen 1-persoonsbedden vindt u in onze webshop volop. De standaardmaat is 90x200 centimeter. We bieden u echter ook brede eenpersoonsbedden van metaal, van 100 centimeter breed. Deze geven net iets meer ruimte. Ook ideaal voor grote mensen!

Twijfelaars:
Alle breedtematen tussen 100 en 140 centimeter worden twijfelaars genoemd. Klassieke twijfelaars zijn vaak 115 of 130 centimeter breed. Tegenwoordig wordt 120x200 centimeter beschouwd als de standaardmaat voor twijfelaar bedden. Ook als u op zoek bent naar een metalen twijfelaar, heeft u in onze webshop volop keuze.

Tweepersoonsbedden:
Metalen 2-persoonsbedden kunnen wij leveren in een breedte van 140 tot zelfs 200 centimeter. Een bed van 140x200 centimeter wordt beschouwd als een klein tweepersoonsbed en is ideaal wanneer uw slaapkamer niet al te groot is of wanneer u vaak alleen slaapt en geen al te groot bed wilt. Een bed van 160x200 centimeter is heel gangbaar. Kiest u voor de maat 180x200, dan heeft u een ruim tweepersoonsbed. Ook voor kingsize bedden van 200x200 centimeter kunt u bij onze webshop goed terecht.

De juiste lengtemaat

Uniek aan Slaapkamerweb is onze keuze in lengtematen. Metalen bedden zijn vrijwel zonder uitzondering niet alleen leverbaar in een lengte van 200 centimeter, maar ook in 190, 210 of 220 centimeter lang. De juiste lengte kiest u aan de hand van uw lichaamslengte: het ideale bed is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Bij een lichaamslengte van 1,90 meter kiest u bijvoorbeeld bij voorkeur voor een metalen bed van 210 centimeter lang. 

Metalen bed online bestellen

Bestel heel eenvoudig een van onze geliefde metalen bedend. Verzending en montage is al vanaf € 400,- helemaal gratis. Heeft u vragen over ons assortiment, neem gerust contact met ons op.