Metaal Bed

Zoekt u een tijdloos bed voor in uw slaapkamer? Kies dan voor een metalen bed! Door de neutrale kleur van metaal is zo'n ledikant met vrijwel ieder interieur te combineren. Slaapkamerweb biedt een ruim assortiment metaal bedden! Zowel klassieke als moderne strakke vormen zijn beschikbaar. Verder kunt u bij ons terecht voor extra smalle metalen eenpersoonsbedden tot extra grote metalen tweepersoonsbedden. En uiteraard ontbreekt het twijfelaar metaal bed niet! Een metaal bed van Slaapkamerweb is robuust, en heeft een prachtig design.

GRATIS bezorging én montage van uw metaal bed 

Wanneer uw totale bestelling boven de €400,- is, komen we uw metaal bed gratis bij uw afleveren en monteren. We overleggen altijd met u wat een geschikte dag en tijd is. Onze monteurs komen dan bij u langs om het metaal bed voor u in elkaar te zetten in de gewenste kamer! U hoeft alleen nog maar zelf te zorgen voor het beddengoed voordat u er heerlijk in kunt kruipen!

 

Productaanbod metaal bed

Toch liever een houten bed?

Slaapkamerweb is dé specialist in slaapkamer meubels. Wij leveren naast metaal bedden dan ook houten bedden in verschillende groottes. Onze houten bedden kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit, hoog comfort en stijlvolle uitstraling. Door de aantrekkelijke prijzen op houten bedden vindt u bij ons altijd het bed waarnaar u op zoek bent! 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Prima ervaring, nu voor de 2e keer een bed gekocht voor mijn zoon en voor mezelf een nieuw matras. Heerlijk geslapen al 2 dagen. Top matras. De service is zeer compleet: fijne, aardige mensen en ze houden zich aan wat ze met je afspreken. Prettig kopen bij slaapkamerweb.

 

Marianne uit Amsterdam  

 

Ben helemaal dik tevreden met: - de telefonische afspraak die gemaakt werd -het tijdstip wat afgesproken was -De netheid van het personeel en de zorg die ze aan mijn bed besteed hebben, vriendelijk afscheid genomen

 

Frans uit Etten-Leur  

 

» Lees alle referenties