wit houten bed
golf

Bekijk ons productaanbod van witte houten bedden

sort icon

Verschillende mogelijkheden in uitvoering

Een wit houten bed kan bestaan uit gefineerd spaanplaat of MDF en meubelplaat, bij al deze opties hebben wij opties in witte uitvoeringen waar u uit kunt kiezen. Soms bestaat een bed ook gedeeltelijk uit hout en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoofdbord van stof of andere leuke uitvoeringen. Dit geldt ook voor de poten, het is prettig als uw witte houten bed wordt gedragen door solide poten die er ook nog eens fraai uitzien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan aluminium of metaal. Ook bestaat er een mogelijkheid bij sommige bedden om te kiezen voor bedlades, waarbij u extra opbergruimte creëert.

De juiste (comfort)hoogte van uw witte houten bed

In de meeste gevallen heeft u zelf invloed op de instaphoogte van uw bed, doordat de meeste houten bedden bij ons zijn voorzien van beddragers die in verschillende hoogtes verstelbaar zijn. Handig om te weten en ook om aan te geven wanneer de monteurs uw bed komen monteren, dat ze deze beddragers op de juiste hoogte afstellen, zodat de lattenbodem en het matras op de juiste hoogte voor u komen. Ook zijn er witte houten bedden die een zogenoemde comforthoogte hebben. We spreken van een comforthoogte wanner de zijkant 45 cm hoog is, bij sommige is dit nog hoger voor optimaal comfort, wat maakt dat u gemakkelijk in- en uit bed stapt.     

Kies zelf de bedbodem en matras voor uw houten bed

Bij onze collectie houten bedden kiest u zelf uw bedbodem en matras, omdat iedereen iets anders prettig vindt en verschillende ondersteuning nodig heeft. De houtenbedden kunnen vaak goed gecombineerd worden met verstelbare lattenbodems of andere typen bodems. Ook in de keuze voor een goed matras voor u is er volop keuze bij Slaapkamerweb. Leuk om te weten is dan wel dat u korting op uw bedbodem en matras wanneer u deze besteld in combinatie met een bed!    

De juiste afmeting voor uw houten bed (wit)

Onze witte houten bedden zijn er in 1- persoons, twijfelaars en 2- persoons afmetingen. Daarbij zijn deze bedden beschikbaar vanaf 190 cm als lengtemaat en als u extra lengte nodig heeft gaan de bedden niet tot 200 cm lengte maar bieden wij deze ook aan met een lengte van 210 cm en 220 cm. Let erop dat de houten bedden altijd extra ruimte innemen doordat ze om de matras en bodem zitten, hou daar rekening mee met de ruimte die u ervoor heeft bedacht in de kamer waar uw wit houten bed komt.    

Accessoires voor uw bed

Heeft u al bedacht waar u uw glas water neerzet als u uw nieuwe bed in huis heeft? Het is slim om hierover na te denken bij de aanschaf van een nieuw bed. Een bijpassend wit nachtkastje scheelt u veel ongemak en rommel in de kamer. Bedenk ook dat de wit die voor een wit houten bed anders kan zijn dan een nachtkastje of tafeltje wat u elders tegenkomt. Daar hebben wij over nagedacht en in veel gevallen, zijn er bijpassende bijmeubelen te verkrijgen in diverse maten en mogelijkheden. Ook kunnen andere bedaccessoires zoals verlichting die op het hoofdbord wordt gemonteerd erg handig zijn!      

Kom langs in onze toonzaal 

Wij bieden u de mogelijkheid om onze witte houten bedden in onze showroom te komen bekijken. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. Daar kunt van dichtbij onze gehele collectie bekijken en heeft u de mogelijkheid om u te laten adviseren door onze verkoopmedewerkers die u goed kunnen informeren over de mogelijkheden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij ons terecht voor diverse vragen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.