Zoekt u een wit bed? Bekijk ons overzicht!

Houdt u van rust in uw slaapkamer? En wilt u graag een wit bed? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! We hebben een ruim assortiment. Wat dacht u van een wit metalen bed of heeft u liever een houten bed? Of zoekt u een wit bed met lades? Ideaal voor bijvoorbeeld uw beddengoed of winter dekbed.

Een wit bed is chique en past in elke kamer. Ook als u een kleurrijke kamer heeft, staat dit mooi. Zeker als u het opmaakt met mooi beddengoed, is het een echte eyecatcher in uw slaapkamer.

Witte bijpassende meubels

We hebben veel keuze in witte meubels. Ledikanten voor 1 persoon, 2 personen, senioren en kinderen. Ook stapelbedden en slaapbanken zitten in ons assortiment. Wilt u ook een bijpassend nachtkastjes? Of een kledingkast in dezelfde stijl? Dat kom goed uit. Onze medewerkers helpen u graag om uw slaapkamer compleet te maken! 

Waarom bestelt u bij Slaapkamerweb?

Slaapkamerweb is al ruim 30 jaar dé specialist als het om slapen gaat. Of u via onze webshop of direct in onze winkel bestelt, dat maakt niet uit. U ontvangt in beide gevallen een goed advies en dezelfde kwaliteit. Ook bezorgen wij alle bestellingen vanaf 400,- gratis bij u thuis. Onze ervaren professionals zetten het in de juiste kamer en zetten het ledikant direct voor u in elkaar. Ze nemen het verpakkingsmateriaal ook weer mee. U hoeft het alleen nog op te maken.

Productaanbod wit bed

Ervaringen

“Vanwege mijn verhuizing heb ik een bed, matras, garderobekast en twee nachtkastjes aangeschaft bij Demmers. Allemaal uiterst degelijk en van hoge kwaliteit. De service van dit – momenteel gelukkig nog kleinschalige – familiebedrijf is werkelijk van een onwaarschijnlijk hoog niveau: Carolien heeft per e-mail met eindeloos veel geduld heel degelijke adviezen gegeven en reageerde steeds heel snel op mijn vragen; na een bezoek aan de toonzaal in Zutphen reed de heer Demmers mij terug naar het station; levering verliep volgens afspraak en de montage werd snel en vakkundig verzorgd door twee vriendelijke monteurs die over veel gevoel voor humor beschikken. Het matras heb ik gekocht zonder het eerst te zien of uit te proberen, maar puur op basis van de adviezen die ik per e-mail kreeg en het resultaat is helemaal perfect. Bij Demmers ben je als klant geen anoniem ordernummer, men waardeert juist het persoonlijk contact, juist ook om zo goed mogelijk te kunnen adviseren. En oh ja: de module op de website waarmee je zelf je kast kunt inrichten is heel erg handig. Kortom en voor wie dit leest: bij Demmers lig je goed! Stefan – Den Haag.

“We hebben een bed bij Slaapkamerweb besteld. In de winkel zijn we geholpen met uitstekend advies. Hij ligt perfect, een stuk beter dan ons oude bed. Door de gratis bezorging en montage hebben we gelukkig zelf niet hoeven klungelen met het in elkaar zetten. Top!” aldus Michiel uit Lochem.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken