Wit bed met lades

Op zoek naar een nieuw bed, en heeft u de wens de ruimte onder het bed efficiënt te benutten? Slaapkamerweb biedt u ruime keuze in witte bedden met lades voor zowel kinderen als volwassenen. De bedlades vindt u in onze webshop in diverse uitvoeringen: één grote opberglade, meerdere (bijvoorbeeld twee of vier) kleinere lades of één grote slaaplade voorzien van lattenbodem. De keuze is aan u!

Alle bedden die u op deze pagina ziet, kunnen worden geleverd in een witte kleur en bovendien met laden. Sommige bedden zijn uitsluitend leverbaar in wit, maar andere bedden kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. In dat geval kan de kleur op de foto afwijken, maar nodigen we u vooral uit om door te klikken naar de producten.

Gratis bezorging en montage

Slaapkamerweb levert geen bouwpakketten, maar een compleet wit bed met lades! Al vanaf een totale besteding vanaf € 400,- wordt uw nieuwe bed geheel gratis thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd door onze eigen medewerkers.

Productaanbod wit bed met lades

Meer bedden met laden

Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Wij beschikken over een ruim assortiment bedden met lades. Misschien kunt u in onze webshop nog een aantal bedden bekijken. Wij leveren eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, twijfelaars en kinderbedden in elke denkbare maat.

» Bed met lades

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken