Tweepersoonsbed

Slaapkamerweb heeft een breed assortiment tweepersoonsbedden. Onze elegante 2-persoonsbedden zijn in verschillende materialen en uitvoeringen verkrijgbaar, onder andere metalen tweepersoonsbeddenhouten tweepersoonsbedden en tweepersoonsbedden met opbergruimte. Ontdek de populaire 2-persoonsbedden van Slaapkamerweb.


Filter  filter icon
sort icon

Tweepersoonsbed kopen? Ontdek het aanbod van Slaapkamerweb

Een luxe en comfortabel tweepersoonsbed kopen gaat heel eenvoudig en snel bij Slaapkamerweb. Klik op uw gewenste bed en pas het aan op uw wensen. Zo kiest u zelf de gewenste afmeting en kleur van bed.

Bij diverse bedden kunt u ook de hoogte, kleur poten en type hoofdbord kiezen. Net als bijpassende nachttafels. Zoals u hoort, heeft u in de webshop van Slaapkamerweb een ruim aanbod tweepersoonsbedden. Bestel vandaag nog uw gewenste bed!

Welke interieurstijl u ook heeft, bij Slaapkamerweb vindt u altijd het bed dat erbij past. Uniek is onze ruime collectie extra lange tweepersoonsbedden. Voor mensen vanaf ongeveer 1,90 meter bieden we ook bedden met een lengte van 210 of 220 centimeter.

Ruim aanbod soorten, stijlen en maten 2-persoonsbedden

Op zoek naar een houten tweepersoonsbed of juist een metalen tweepersoonsbed? Bij Slaapkamerweb vindt u het allemaal! Zowel voor de landelijke stijl, moderne stijl of juist rustige stijlen. Onze bedden sluiten goed aan bij de meeste woonstijlen.

Bij Slaapkamerweb kunt u ook terecht voor speciale 2-persoonsbedden, zoals seniorenbedden. Seniorenbedden zijn zeker niet alleen bedoeld voor senioren. Het zijn bedden op comforthoogte zodat u gemakkelijk in en uit uw bed stapt. Ook een zacht waterbed of een comfortabele boxspring vindt u in ons assortiment. 

Tweepersoonsbed met opbergruimte en lades

Bij Slaapkamerweb gaan we altijd mee met de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Daarom hebben we ook een ruime keus aan tweepersoonsbedden met opbergruimte. Kies uit tweepersoonsbedden met lades om ruimte te besparen. Ideaal voor de kleinere slaapkamers.

Online bestellen met GRATIS bezorging en montage

Service is bij ons vanzelfsprekend. Vanaf 400,- komen we uw bed gratis bezorgen en monteren op een moment dat het u schikt. Op die manier kunt u gaan genieten van uw nieuwe tweepersoons bed, zonder omkijken te hebben naar de levering of montage. Ook nemen we alle oude verpakkingen met ons mee terug. Zo geniet u direct van uw tweepersoonsbed. 

Waarom koopt u uw 2-persoonsbed bij Slaapkamerweb?

  • Groot assortiment
  • Ook speciale bedden voor senioren
  • Boxsprings en waterbedden
  • Gratis thuisbezorgd & gemonteerd
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist

Kijk ook eens naar: