Bed 140x190 cm kopen

Slaapt u alleen? Een bed van 140 breed is een prima keuze wanneer u van een hoog slaapcomfort en voldoende bewegingsruimte houdt. Maar een bed met deze afmetingen voldoet ook als een 2 persoonsbed. Beschouw een bed van 140x190 als een grote twijfelaar of een klein tweepersoonsbed. Ook ideaal voor kleine slaapkamers.

Wanneer kiest u voor een lengte van 190 centimeter?

Het ideale bed is zeker 20 centimeter langer dan degene die er in slaapt. Een bed van 190 centimeter lang is dus ideaal voor kleine volwassenen (tot ca. 1,70) of opgroeiende tieners. Een kleiner bed biedt net iets meer ruimte in de slaapkamer. Is 190 centimeter voor u te kort? Bekijk dan ook eens de 140x200 bedden.

U vindt het perfecte bed bij Slaapkamerweb

Bent u op zoek naar een bed op maat waarin u ontspannnen en uitgerust wakker wordt? Dan hebben wij de oplossing. Naast een ruime keus aan bedden en accessoires, bieden wij u ook een perfecte service. Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling thuis te laten bezorgen, betaalt u geen montagekosten. En bij een bestelling vanaf €400,- leveren wij de producten zelfs gratis bij u af!

Productaanbod bed 140x190

Bekijk ook ons assortiment waterbedden

Een waterbed slaapt heerlijk. De matras bestaat uit een met water gevulde kunststof zak waardoor de druk van uw lichaam gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor heeft u minder de neiging om van slaaphouding te veranderen waardoor u uitgerust wakker wordt. Uiteraard kunt u bij Slaapkamerweb terecht voor het perfecte waterbed met bijbehorende onderhoudsmiddelen. Bekijk snel ons aanbod!