Bed 140x210 cm kopen

Een prettige nachtrust is erg belangrijk. Een goed bed zorgt voor een uitgeslapen gevoel waardoor u de dag fit begint. Een bed van 140 centimeter breed en 210 centimeter lang kan voor zowel een twijfelaar als een tweepersoonsbed doorgaan. Dit maakt dat een bed van deze afmeting geschikt is voor iedere slaapkamer. 

Welke lengtemaat is geschikt voor mij?

Slaapkamerweb.nl levert bedden in verschillende lengtematen. De ideale lengtemaat is ca. 20 centimeter langer dan uzelf. Bent u zelf rond de 1,90 meter? Dan is een bed van 140x210 voor u ideaal. Bent u kleiner, dan voldoet de standaard maat van 140x200. Bent u rond de 2,00 meter lang? Kijk dan naar een bed van 140x220

Vindt uw bed bij Slaapkamerweb

Of u nu een twjfelaar, een waterbed of een één- of tweepersoons bed zoekt. Slaapkamerweb beschikt over een ruim aanbod waardoor u altijd iets van uw gading vindt. Daarnaarnst leveren wij een perfecte service. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in de showroom van Slaapkamerweb of door ons te laten bezorgen. Wij monteren de bedden gratis en bij een bestelling vanaf € 400,- betaalt ook gene bezorgkosten.

Productaanbod bed 140x210

Wij bieden kledingkasten voor iedere slaapkamer

Heeft u het perfecte bed gevonden? Dan wordt het nu tijd om er een passende kledingkast bij te shoppen. Bij Slaapkamerweb heeft u een ruime keus aan verschillende soorten kledingkasten om uw slaapkamer helemaal af te maken. Of u nu een kast met een draaideur, schuifdeur of zweefdeur zoekt, bij ons vindt u alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Bestel nu!