Bedden

Een comfortabel bed kopen in de stijl van uw slaapkamer? Bij Slaapkamerweb vindt u kwaliteitsbedden in elke stijl en voor elke portemonnee! Van eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden tot aan twijfelaars en seniorenbedden. Kies voor een goede nachtrust in een mooi bed!

Bed kopen? Ontdek ons aanbod comfortabele bedden

Op zoek naar een nieuw bed? Een comfortabel bed dat goed aansluit bij de inrichting en stijl van uw slaapkamer? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan kwaliteitsbedden voor elke portemonnee! Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten bed, of één met een metalen frame of juist een bed wat is voorzien van moderne kleuren? Uiteraard hebben wij alle standaardmaten voor eenpersoonsbed, een twijfelaar of tweepersoonsbed, maar ook voor extra lengtematen kunt u bij ons terecht. 

Speciale bedden

Ook met speciale bedden helpen wij u graag! Wij zijn immers al 35 jaar slaapkamerspecialist! U vindt in onze webshop bijvoorbeeld veel bedden op comforthoogte of bedden in afwijkende maten bijvoorbeeld met een lengte van 190 cm. Ook seniorenbedden behoren tot ons assortiment, wat dacht u van een mooie boxspring, of een heerlijk zacht waterbed? Heeft u vaak logés? Dan zijn onze logeerbedden ideaal.

Waarom koopt u uw bed bij Slaapkamerweb?

  • Breed assortiment
  • Ook speciale bedden voor senioren, kinderen of logees
  • Boxsprings en waterbedden
  • Gratis thuis bezorgd & gemonteerd
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist

GRATIS bezorging én montage van uw bed

Wanneer u bij Slaapkamerweb een bestelling doet van boven de € 400 wordt uw bestelling altijd gratis thuis bezorgd én gemonteerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer van uw bestelling of uw eigen klusvaardigheden. Slaapkamerweb zorgt ervoor dat u heerlijk uitgerust wakker kunt worden in uw nieuwe bed.