Logeerbedden

Ideaal voor een kleine slaapkamer of voor logees: een ruimtebesparend logeerbed. In onze webshop vindt u diverse soorten logeerbedden, waaronder vouwbedden, opklapbedden, onderschuifbedden en slaapbanken. Bent u op zoek naar een logeerbed? U vindt ongetwijfeld een logeerbed dat aansluit op uw wensen! Onze logeerbedden zijn zeer comfortabel en van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld het Boxtwin Duobed: een onderschuifcombinatie die oogt én slaapt als een boxspring. Deze logeerbedden worden zelfs gebruikt door kwaliteitshotels en staat garant voor heerlijke nachten!

Uw logeerbed wordt gratis thuisbezorgd

Slaapkamerweb hanteert een gratis bezorging en montage op alle bestellingen boven € 400. Bestelt u een logeerbed en komt uw bestelling boven dit bedrag? Dan is bezorging en montage helemaal gratis! We nemen bovendien alle verpakkingsmaterialen weer mee terug. Woont u in de regio (30 kilometer rondom Zutphen)? Dan is bezorging al gratis vanaf € 100!

Producten binnen Logeerbedden

Verschillende soorten logeerbedden

Er zijn een aantal verschillende types logeerbedden. Elk bed heeft zijn eigen voor- en nadelen. In de Slaapkamerweb webshop vindt u ze allemaal. De mogelijkheden zijn:

  • Onderschuifbedden: Twee bedden nemen samen net zo veel ruimte in als één. Onder het ene logeerbed vindt u een tweede logeerbed dat u afhankelijk van de hoeveelheid logees in een eenvoudige handeling tevoorschijn tovert. Na gebruik bergt u het bed eenvoudig weer op.
  • Vouwbedden: Ruimtebesparend! Een vouwbed neemt geen vaste plek in in huis, maar kan eenvoudig compact worden opgeborgen in een berging of kast of op zolder. Krijgt u een logee, dan plaatst u dit logeerbed eenvoudig op de gewenste plek in uw huis.
    • Opklapbedden: Ook vindt u onder vouwbedden enkele opklapbedden. Deze bergt u ook verticaal op, maar vouwen niet halverwege de matras.
  • Slaapbanken: Vooral ideaal voor gebruik in een kamer die niet uitsluitend dient als logeerkamer. Te gebruiken als sofa, en eenvoudig om te bouwen tot een comfortabel logeerbed met lattenbodem. Meestal is het slaapoppervlak vergelijkbaar met een twijfelaar of een klein tweepersoonsbed. Ook populair in kleine ruimtes zoals tiener- en studentenkamers. 
webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken