Logeerbedden

Op zoek naar een comfortabel logeerbed voor in de kleinere slaapkamers? Bij Slaapkamerweb vindt u zowel kwalitatieve vouwbedden als onderschuifbedden. Onze bedden zijn praktisch en makkelijk op te bergen. Ontdek onze comfortabele logeerbedden.

Welk type logeerbed zoekt u?

Onderschuifbed Vouwbed

Logeerbed kopen? Praktische vouwbedden en onderschuifbedden

Ideaal voor een kleine slaapkamer of voor logés; een ruimtebesparend logeerbed. In onze webshop vindt u diverse soorten logeerbedden, waaronder vouwbedden, opklapbedden en onderschuifbedden. Bent u op zoek naar een logeerbed? U vindt binnen ons assortiment ongetwijfeld een logeerbed dat aansluit bij uw wensen! Onze logeerbedden zijn zeer comfortabel en van hoge kwaliteit. Met bijvoorbeeld een stevige onderschuifcombinatie van Avek creëert u binnen een handomdraai 2 slaapplekken, zelfs in een kleine ruimte.

Uw logeerbed wordt gratis thuisbezorgd

Slaapkamerweb biedt gratis bezorging en montage op alle bestellingen boven € 400. Bestelt u een logeerbed en komt uw bestelling boven dit bedrag? Dan is bezorging en montage helemaal gratis (op een aantal uitzonderingen na)! We nemen bovendien alle verpakkingsmaterialen weer mee terug.

Verschillende soorten logeerbedden

Bij Slaapkamerweb vindt u verschillende soorten logeerbedden en elk bed heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Zo vindt u in onze webshop de volgende logeerbedden:

  • Onderschuifbedden: Bespaart u zeeën ruimte! Twee bedden nemen samen net zo veel ruimte in als één. Onder het ene logeerbed vindt u een tweede logeerbed dat u in een eenvoudige handeling naar buiten schuift. Na gebruik bergt u het bed eenvoudig weer op.
  • Vouwbedden: Makkelijk te verplaatsen én op te bergen! Een vouwbed wordt open- en dichtgeklapt waardoor het geen vaste plek hoeft te hebben in huis, maar opgeborgen kan worden in een berging of kast of op zolder. Krijgt u een logee, dan plaatst u dit logeerbed eenvoudig op de gewenste plek in uw huis.
  • Opklapbedden: Ook vindt u onder vouwbedden enkele opklapbedden. Deze bergt u ook verticaal op, maar vouwen niet halverwege de matras.

Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Proefliggen? Kom naar onze toonzaal!

Wilt u meer weten over onze logeerbedden, of wilt u eens proef liggen op één van de bedden? Kom gerust langs in onze toonzaal in Zutphen, spreek uw wens(en) uit en wij helpen u bij het zoeken naar een geschikt logeerbed!

Ook interessant voor u: