Metalen eenpersoonsbed

Metalen bedden komen tot hun recht in bijna ieder interieur. Dat komt omdat ze te vinden zijn in tal van designs. Of uw voorkeur nu een strak en modern bed is, of u op zoek bent naar een sierlijk en lief bed van metaal, in onze webshop vindt u wat u zoekt: een heel divers aanbod eenpersoonsbedden van metaal.

Uw metalen bed wordt gratis thuisbezorgd

Al vanaf € 400,- profiteert u bij Slaapkamerweb van onze gratis bezorging en montage. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering. Onze eigen medewerkers verzorgen gelijk kosteloos een montage van uw metalen eenpersoonsbed. 

Heeft u vragen over ons assortiment, neem gerust contact met ons op.  

        

Productaanbod metalen eenpersoonsbed

Welke maat heeft een 1-persoonsbed?

Een eenpersoons bed heeft meestal de maat 90x200 centimeter. Ook bedden van 80 centimeter breed vallen onder deze noemer. Voor grotere mensen is het soms prettig te kiezen voor een eenpersoonsbed van 100 centimeter breed. Dat biedt soms net wat meer ruimte en comfort.

Behalve de breedte is ook de lengte van belang. Slaapkamerweb biedt u metalen eenpersoonsbedden met een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter. Wat de juiste maat is voor u, hangt af van uw lichaamslengte. Het ideale bed, dat bijdraagt aan een goede nachtrust, is ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Kies dus geen bed van 190 centimeter lang wanneer u langer bent dan 1,70 meter en kies voor een bed van 210 centimeter lang bij een lichaamslengte van ongeveer 1,90 meter.

De maat van het bed heeft betrekking op het slaapoppervlak, dus de maat van het matras en uw bedbodem. Het frame van uw metalen bed zal dus iets groter zijn dan bijvoorbeeld 90x200 centimeter.

Matrassen en bedbodems voor uw bed

Behalve het bed zijn ook uw matras en bedbodem van onschatbare waarde voor uw nachtrust. Misschien heeft uw huidige bed nog een goede matras en bedbodem. Zijn deze in de juiste maat, dan kunt u deze natuurlijk blijven gebruiken bij uw metalen eenpersoonsbed. Zoekt u echter een lattenbodem en matras in een andere maat, of zijn ze eigenlijk aan vervanging toe, dan kan Slaapkamerweb u ook daarbij van dienst zijn. Bekijk ons uitgebreide productaanbod:

Twijfelt u welke matras en bedbodem geschikt zijn voor u? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

 

 

 

 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken