Een nieuw hoofdkussen kopen?

Bij Slaapkamerweb.nl vindt u een ruim assortiment hoofdkussens van hoge kwaliteit. Houd bij het kiezen van een hoofdkussen altijd rekening met uw slaaphouding. Een goede slaapkussen zorgt namelijk voor voldoende ondersteuning en verkleint de kans op rug- en nekklachten. Niet zeker welk type hoofdkussen u nodig heeft? Test kussens uit in onze toonzaal of neem contact op met onze deskundige medewerkers en vraag via chat of telefoon om advies!

Waarom u voor een hoofdkussen van Slaapkamerweb.nl moet kiezen:

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer aan kussens, dekbedden of beddengoed, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis*! 

  • Ruime keuze hoofdkussens
  • Uitstekende kwaliteit, service en productkeuze
  • Slaapkamerspecialist met ruim 35 jaar ervaring
  • Snelle levering, doorgaans binnen 2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50 aan beddengoed!

Type hoofdkussens

Een mens slaapt ongeveer een derde van zijn of haar leven. Daarom is het van belang dat u een hoofdkussen kiest die bij u past. U kunt bij ons terecht voor zachte en stevige kussens, maar ook voor verschillende vullingen. Zo kunt het materiaal kiezen dat u fijn vindt. Daarbij heeft u bijvoorbeeld de keuze, uit kussens met een donzen of veren vulling, synthetische vezel, of kapok. In ons assortiment hoofdkussen zitten kussens met een inhoud die te vormen is, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor voorgevormde neksteunkussens

Advies nodig?

Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische medewerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een hoofdkussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

Kom naar onze toonzaal

Wil u hoofdkussens uit ons assortiment eerst uitproberen, voordat u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige informatie voorzien en graag met u meekijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

* Snelle levering van uw hoofdkussen

Onze hoofdkussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!

Kijk ook eens naar: