golf
Sorteren:

Waarom u voor een hoofdkussen van Slaapkamerweb.nl moet kiezen:

  • Ruime keuze hoofdkussens
  • Uitstekende kwaliteit, service en productkeuze
  • Slaapkamerspecialist met ruim 35 jaar ervaring
  • Doorgaans binnen 2 werkdagen in huis


Type hoofdkussens

Een mens slaapt ongeveer een derde van zijn of haar leven. Daarom is het van belang dat u een hoofdkussen kiest die bij u past. U kunt bij ons terecht voor zachte en stevige kussens, maar ook voor verschillende vullingen. Zo kunt het materiaal kiezen dat u fijn vindt. Daarbij heeft u bijvoorbeeld de keuze, uit kussens met een donzen of veren vulling, sythetische vezel, of kapok. In ons assortiment hoofdkussen zitten kussens met een inhoud die te vormen is, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor voorgevormde neksteunkussens

Advies nodig?

Bij Slaapkamerweb kunt u contact met ons opnemen via de chat, telefoon of per mail om onze specialistische mederwerkers om advies te vragen. Zij denken graag met u mee en streven ernaar om samen met u een hoofdkussen te vinden waar u heerlijk op kunt slapen. Samen brengen wij uw wensen in kaart en kijken wij welk kussen hier aan voldoet.

Kom naar onze toonzaal

Wil u hoofdkussens uit ons assortiment eerst uitproberen, alvorens u deze aanschaft? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen, waar onze deskundige medewerkers u van de nodige inforamtie voorzien en graag met u mee- kijken en denken in de zoektocht naar het meest geschikte kussen voor u!  

* Snelle levering van uw hoofdkussen

Onze hoofdkussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze al binnen een paar dagen of zelfs één dag na uw bestelling, bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!