Hoofdkussens

» Meer informatie

Producten binnen Hoofdkussens


Hoofdkussen Triplo Red

Triplo Red hoofdkussen van Ducky Dons

Hoofdkussen Ducky Dons Solid

Stevig hoofdkussen van Ducky Dons

Hoofdkussen Kapok

Stevig hoofdkussen

Microvezel hoofdkussen

100% microvezel hoofdkussen - 2 voor slechts € 45!

Comfort kussen

Anti-allergisch synthetisch kussen

2 stuks voor € 39,-

Dik veren kussen

Stevig & dik veren hoofdkussen

Veren kussen

Veren hoofdkussen

2 stuks voor € 25,-

Kinderkussen

Anti-allergisch kinderkussen

Advies van een expert

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt hoofdkussen? We helpen u graag, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. We kunnen ons voorstellen dat de keuze lastig is.

 

Ervaringen van klanten

Wilt u weten hoe anderen de producten en service van Slaapkamerweb.nl vinden? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:
 

"Echt een aanrader voor iedereen , heel erg aardige mensen aan de telefoon en klant vriendelijk ook ze helpen je goed aan de telefoon . Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en ga zo lekker slapen onder mijn nieuwe dekbed op mijn nieuwe kussen . Ik zal zeker weer een bestelling doen hier in de toekomst. Kortom een top bedrijf dat is het zeker."

 

Pieter Pimenta uit Groningen  

 

"Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuw hoofdkussen, wat een lastige klus bleek te zijn. De kussens van IKEA belanden steeds weer op het logeerbed. In de showroom van Slaapkamerweb heb ik advies gevraagd welk kussen geschikt is voor mij. En je raadt het nooit, uit alle kussens werd in één keer het kussen gepakt waarop ik nu heerlijk slaap!"

 

M. Ebbekink uit Enschede  

 

» Lees alle reviews over Slaapkamerweb


« Terug naar de vorige pagina

Hoofdkussens

Slapen op een goed hoofdkussen is erg belangrijk. Een goed hoofdkussen zorgt er voor dat u ontspannen slaapt en dat u geen nek- of rugklachten krijgt. De keuze voor het juiste kussen is heel persoonlijk, wilt u liever een zachte of juist harde variant? Geeft u de voorkeur aan een synthetisch kussen of kiest u liever voor een natuurproduct? Ook mogelijke allergieën spelen mee bij de keuze van een kussen. Kortom: Kies een kussen waar u zich goed bij voelt en dat bij u past!

De verschillende soorten hoofdkussens

Hoofdkussens met synthetische vulling
Synthetische kussens zijn vaak een goed gemiddelde wanneer u kijkt naar ligcomfort. Een synthetisch kussen is zeer geschikt voor mensen met allergieën. Echter is dit kussen minder geschikt voor mensen die veel transpireren omdat het kussen sneller nat aan zal blijven voelen tijdens de nacht.

Hoofdkussens met dons vulling
Een dons kussen is zeer geschikt voor de ''zachte'' slaper. Bij een dons kussen kan er onderscheid gemaakt worden tussen een eendendons kussens en een ganzendons kussens . De ganzendons kussens bevatten grotere veren dan de eendendons kussens en voelen hierdoor nog zachter aan. Hoe hoger het percentage dons, hoe zachter het kussen.

Hoofdkussens met kapok vulling 
Kapok is een stevig en zeer goed vocht aannemend materiaal. Wanneer u van een stevig kussen houdt en of veel transpireert is kapok dan vaak ook de beste keus.

Hoofdkussens met veren vulling
Een veren kussen is een stevig kussen. Deze is qua liggen vaak wat platter dan een kussen met kapok vulling en zal vaker meer gepropt worden. Een verenkussen is zwaarder dan de meeste andere kussens.

Hoofdkussens met wol vulling
Een hoofdkussen met wol vulling voelt stevig aan en zorgt er voor dat u niet te ver weg zak in het kussen. Dit kussen is uitermate geschikt voor mensen die het prettig vinden om wat meer op het kussen te liggen i.p.v. in het kussen. Wol vulling kan soms bolletjes vormen in het kussen, dit kan voelbaar zijn door de tijk. 

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken