Speciale hoofdkussens

Een goede nachtrust begint bij een goed hoofdkussen. Naast de gewone kussens kunt u bij Slaapkamerweb ook terecht voor speciale hoofdkussens. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld neksteunkussens en Silvana Support kussens. Deze speciale hoofdkussens bieden uw nek en rug optimale ondersteuning, waardoor u de kans op klachten enorm verkleint.

Neksteunkussens

Op een neksteunkussen wordt uw hoofd gedragen door het kussen. Hierdoor wordt uw schouder ontlast. Bovendien corrigeert het speciale hoofdkussen uw slaaphouding, waardoor uw rug rechter is. Vooral voor mensen die op hun zij slapen is een neksteunkussen een ideale oplossing. Bij de keuze voor een neksteunkussen moet u met meerdere factoren rekening houden. Naast uw persoonlijke voorkeur voor een hard of zacht kussen, speelt ook de hardheid van uw bed een rol. Bij een hard bed, is het verstandig om te kiezen voor een hoger kussen. Over het algemeen kan worden gezegd dat mannen vaker de voorkeur geven aan een stevig kussen dan vrouwen, die vaker voor een zachter kussen gaan.

Silvana Support kussens

De speciale hoofdkussens van Silvana Support worden gezien als één van de beste ondersteunende hoofdkussens van dit moment. De kussens zijn ergonomisch en zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Bovendien zijn deze speciale hoofdkussens anti-allergisch. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten Silvana Support kussens. De kussens variëren van extra zacht tot extra stevig.

Productaanbod speciale hoofdkussens

Speciale hoofdkussens bestellen

Bij Slaapkamerweb bestelt u uw speciale hoofdkussen eenvoudig en snel via de webshop. De meeste kussens hebben we standaard op voorraad, waardoor we deze binnen twee werkdagen bij u kunnen bezorgen. Bij besteding vanaf €50 betaalt u geen verzendkosten. Als u meer wilt weten over onze speciale hoofdkussens of u behoefte heeft aan persoonlijk advies, kunt u ons gerust even mailen of bellen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij de keuze van uw nieuwe speciale hoofdkussen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken