linnenkast
golf

Productaanbod linnenkast

sort icon

Profiteer van uw linnenkast bestelling bij Slaapkamerweb

Wanneer u uw linnenkast koopt bij Slaapkamerweb, profiteert u van een aantal leuke voordelen! Allereerst natuurlijk een ruime keuze linnenkasten en veel linnenkasten op voorraad. Maar ook:linnenkast kopen slaapkamerweb

  • Betalen in termijnen
  • Gratis bezorging én montage
  • Persoonlijke en degelijke service

Linnenkast met schuifdeur, draaideur of zweefdeur

Heeft u weinig ruimte in uw slaapkamer? Kies dan voor een linnenkast met een schuifdeur of zweefdeur. Deze deuren hebben, in tegenstelling tot de deuren van een draaideurkast, geen ruimte nodig om open te kunnen omdat ze niet naar buiten openslaan, maar over elkaar schuiven. Bij een schuifdeurkast bevinden de deuren zich in de kast, terwijl de deuren van een zweefdeurkast voor de kast hangen. Een zweefdeurkast heeft als voordeel dat de deuren zeer stijlvol ogen en een schuifdeurkast houdt weer beter stof tegen. Bij Slaapkamerweb vindt u uiteraard ook mooie linnenkasten met draaideur. Deze hebben alleen net iets meer ruimte nodig, maar zijn stevig en eveneens handig in gebruik.

Bijpassende accessoires voor uw nieuwe linnenkast

Naast een grote keuze in linnenkasten en deuren vindt u bij Slaapkamerweb ook accessoires voor in en op de linnenkast. Zo kunt u ervoor kiezen om kastverlichting te plaatsen op basis van led-verlichting. Slaapkamerweb biedt een groot aantal luxe en fraai vormgegeven armaturen die u helpen om in scherm of donker ook de juiste kleding te vinden. Daarnaast kunt u bij Slaapkamerweb ook diverse onderdelen voor het interieur van uw kast vinden, zoals ladenblokken, kledingliften en stropdas- en riemhouders. Ook speciaal ontwikkelde dempers zijn verkrijgbaar die ervoor zorgen dat deuren geruisloos en netjes sluiten.

Gratis bezorging en montage van uw linnenkast

Vanaf € 400,- geldt dat uw bestelling gratis wordt thuisbezorgd. Daarbij verzorgen we gelijk een professionele montage van uw nieuwe kast. We plaatsen uw nieuwe kast op de gewenste plaats en nemen de verpakkingsmaterialen mee terug. Kortom, met een linnenkast van Slaapkamerweb heeft u in een mum van tijd en zonder rompslomp een nieuwe kast!