Linnenkast

Wilt u een nieuwe linnenkast kopen? Bij Slaapkamerweb hebben we een uitgebreid aanbod aan linnenkasten. Zo kunt u bij ons terecht voor kwalitatieve A-merken van bijvoorbeeld Royal, maar ook voor goedkopere kasten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben kwaliteit namelijk hoog in het vandaal staan. Ons assortiment is dan ook zorgvuldig samengesteld met alleen maar kwalitatieve producten. Opgemerkt moet worden dat wij ook linnenkasten op maat aanbieden. Aan de hand van een praktische tool kunt u uw kast zelf op maat en naar eigen smaak samenstellen. Daarbij kunt u kiezen voor uw eigen indeling, zodat u zelf de voor u ideale kast kunt samenstellen.

Linnenkasten met schuifdeur, draaideur of zweefdeur

Heeft u weinig ruimte in uw slaapkamer? Kies dan voor een kast met een schuifdeur of zweefdeur. Deze deuren hebben, in tegenstelling tot de deuren van een draaideurkast, geen ruimte nodig om open te kunnen. Bij een schuifdeurkast bevinden de deuren zich in de kast, terwijl de deuren van een zweefdeurkast voor de kast hangen. Veel mensen vinden een zweefdeurkast mooier, maar een groot voordeel van kledingkasten met schuifdeuren is dat daar minder stof in kan komen. Bij Slaapkamerweb vindt u uiteraard ook mooie linnenkasten met draaideur. Deze hebben alleen net iets meer ruimte nodig, maar zijn stevig en eveneens handig in gebruik.

Gratis bezorging en montage van uw linnenkast

Vanaf € 400,- geldt dat uw bestelling gratis wordt thuisbezorgd. Daarbij verzorgen we gelijk een professionele montage van uw nieuwe kast. We plaatsen uw nieuwe kast op de gewenste plaats en nemen de verpakkingsmaterialen mee terug. Kortom, met een linnenkast van Slaapkamerweb heeft u in een mum van tijd en zonder rompslomp een nieuwe kast!

 

Productaanbod linnenkast

Bijpassende accessoires voor uw nieuwe kast

Naast een grote keuze in kasten en deuren vindt u bij Slaapkamerweb ook accessoires voor in en op de linnenkast. Zo kunt u ervoor kiezen om kastverlichting te plaatsen op basis van led-verlichting. Slaapkamerweb biedt een groot aantal luxe en fraai vormgegeven armaturen die u helpen om in scherm of donker ook de juiste kleding te vinden. Daarnaast kunt u bij Slaapkamerweb ook diverse onderdelen voor de interieur van uw kast vinden, zoals ladenblokken, kledingliften en stropdas- en riemhouders. Ook speciaal ontwikkelde dempers zijn verkrijgbaar die ervoor zorgen dat deuren geruisloos en netjes sluiten.

 

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Ik heb een prachtige linnenkast besteld en ontvangen! Een vriendelijke benadering, en de kast is snel en netjes geplaatst. Ik ben zeer tevreden.

 

Antsje Sijtsma uit Beverwijk  

 

Vandaag onze mooie kast bezorgd drie deurs met spiegel De bezorgers kwamen op de afgesproken tijd hebben alles netjes in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal meegenomen Er was even een probleem met de maat ivm schuin aflopende muur maar samen opgelost Prima zaak super mooie kast.

 

Fam. Verburg uit Barendrecht  

 

Onze kast is door twee medewerkers van de Fa. Demmers keurig netjes geplaatst. Nadat zij klaar waren hebben zij alle verpakkings materialen netjes opgeruimd en alles meegenomen. Wij kunnen de Fa Demmers dan ook iedereen aanbevelen

 

J. Endel uit Alkmaar  

 

» Lees alle referenties

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken