Houten kledingkast

Als u zoek bent naar een tijdloze, houten kledingkast van hoge kwaliteit zit u bij Slaapkamerweb helemaal goed. Slaapkamerweb is expert in het leveren van de meest hoogwaardige kledingkasten die ook nog eens op maat geleverd kunnen worden. Naast kledingkasten die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit splaanplaat leveren wij ook grenen houten kledingkasten. Er is keuze uit ontzettend veel kleuren, materialen en afmetingen zodat u uw garderobekast volledig kunt afstemmen op uw interieur. U kunt zelf de indeling van de nieuwe kledingkast bepalen, kies voor diverse accesoires om uw kledingkast nog completer te maken. Denk hierbij aan onderdelen als een schoenenrek, pantalonhouder of een ladeblok.

Houten kledingkasten zijn er in verschillende soorten: schuifdeurkasten, zweefdeurkasten, draaideurkasten, kastinterieur, kastverlichting of mooie nachtkasjes en commodes. Bij Slaapkamerweb vindt u altijd wat u zoekt! Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag.

Gratis montage en bezorging*

Slaapkamerweb levert en monteert uw kast gratis bij u thuis, op de plek waar u de kast wilt hebben bij een bestelling boven de €400! Hierdoor weet u zeker dat er niets beschadigd raakt tijdens het opbouwen, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van uw kast. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe onze kledingkasten moeten worden opgebouwd. U zult zien dat uw nieuwe garderobekast in zeer korte tijd staat. Met de kledingkasten uit onze webshop bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang met veel plezier gebruik zult maken.

Houten kledingkast

Productaanbod houten kledingkast

De voordelen van een massief houten kledingkast:

  • Natuurlijke aanblik
  • Past in elk interieur
  • Gaat jarenlang mee zonder slijtage
  • Verkrijgbaar in verschillende tinten

Heeft u al eens gekeken naar een linnenkast?

Een linnenkast kan de ideale aanvulling zijn op uw houten kledingkast. Met zorgvuldigheid zoeken onze ervaren medewerkers de producten persoonlijk uit. Zo ontstaat er een brede collectie, van hoge kwaliteit en passend in elk interieur. Er zijn verschillende linnenkasten in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Zo kunt u altijd de perfecte linnenkast toevoegen aan uw slaapkamer interieur.