Garderobekast 100 cm breed? Ruim assortiment bij Slaapkamerweb!

Bent u op zoek naar een smalle kledingkast? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw slaapkamer. In een kleinere ruimte is een garderobekast van 100cm breed een uitkomst. Wilt u er wel veel kleding in kwijt? Kies dan een hoger model. Kijk maar eens rond in ons assortiment. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of maak gebruik van de live chat service op onze website. 

Draaideurkasten met extra hoogte voor maximale opbergruimte

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kledingkasten. U heeft keuze uit kasten met draaideuren, schuifdeuren en zweefdeuren. Voor een garderobekast van 100 cm breed komt u uit op een draaideurkast. Wilt u toch graag schuif- of zweefdeuren? Dan is een iets bredere kast noodzakelijk, er is immers ruimte voor het schuiven van de deuren nodig. De zweefdeurkast royal line bijvoorbeeld is leverbaar vanaf 137 cm breed. Draaideurkasten zijn verkrijgbaar vanaf een breedte van 91 cm. Toch lekker veel ruimte in uw kast? Kies dan een model van 2.40 m. hoog!

Uw garderobekast van 100 cm breed passend bij de overige slaapkamermeubels

Een slaapkamer is een plek waar rust nodig is. De uitstraling van uw kamer draagt daar aan bij. Kies daarom voor bijpassende meubels bij uw garderobekast van 100 cm breed. Zo creëert u een rustige basis. Met accessoires geeft u een extra tint of stijl aan de kamer.

Wist u dat u bij Slaapkamerweb terecht kunt voor complete slaapkamers? Onze medewerkers bezorgen de meubels gratis bij u thuis én zorgen voor de montage. Ontzorgen noemen we dat!