garderobekast 100 cm breed
golf

Productaanbod garderobekast 100 cm breed

Draaideurkasten met extra hoogte voor maximale opbergruimte

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kledingkasten. U heeft keuze uit kasten met draaideuren, schuifdeuren en zweefdeuren. Voor een garderobekast van 100 cm breed komt u uit op een draaideurkast. Wilt u toch graag schuif- of zweefdeuren? Dan is een iets bredere kast noodzakelijk, er is namelijk ruimte voor het schuiven van de deuren nodig. De zweefdeurkast royal line bijvoorbeeld is leverbaar vanaf 137 cm breed. Draaideurkasten zijn verkrijgbaar vanaf een breedte van 91 cm. Toch lekker veel ruimte in uw kast? Kies dan een model van 2.40 m. hoog!

Uw garderobekast van 100 cm breed passend bij de overige slaapkamermeubels

Een slaapkamer is een plek waar rust nodig is. De uitstraling van uw kamer draagt daar aan bij. Kies daarom voor bijpassende meubels bij uw garderobekast van 100 cm breed. Zo creëert u een rustige basis. Met accessoires geeft u een extra tint of stijl aan de kamer.

Wist u dat u bij Slaapkamerweb terecht kunt voor complete slaapkamers? Onze medewerkers bezorgen de meubels gratis bij u thuis én zorgen voor de montage. Ontzorgen noemen we dat!