kledingkast 200 cm breed
golf

Productaanbod kledingkast 200 cm breed

sort icon

Kledingkasten in diverse breedtes

Bij Slaapkamerweb kunt u alle schuifdeurkasten en draaideurkasten bestellen in 2 meter breed. De exacte breedte is 201 cm. De zweefdeurkast Impact Classic en Impact Luxe zijn ook leverbaar in 201 cm. Alle schuifdeur- en draaideurkasten zijn ook leverbaar in 225 of 226 cm breed. Bekijk alle kledingkasten tussen 200 en 250 cm breed.

Een kledingkast van 2 meter breed is leverbaar in verschillende hoogtematen. Onze schuifdeurkasten kunt u bestellen in 197, 223 of 235 cm hoog. De draaideurkasten kunnen geleverd worden in 226 of 239 cm hoog. Bij de zweefdeurkast is de hoogte volledig afhankelijk van welke kast u kiest. Bekijk al onze hoge kledingkasten.

Stel uw kledingkast zelf samen

Uniek bij Slaapkamerweb is dat u uw kledingkast volledig zelf samen kunt stellen. Ieder mens is uniek en iedere wens voor een kledingkast is dit ook. We hebben een intuïtieve kastentool ontwikkeld waarmee u gemakkelijk en snel online uw kast samenstelt. U kiest eerst het type kast. Wilt u een kast met schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren? Daarna kiest u de kledingkast die u mooi vindt. Daarna bepaalt u welke maat u wilt hebben. In dit geval een kledingkast van 200 cm breed. En hoe hoog wordt uw kast? Vervolgens kiest u de kleur en als klapper op de vuurpijl kunt u de indeling volledig zelf samenstellen. We hebben een aantal standaard indelingen voor u opgesteld, omdat we gemerkt hebben dat 90% van onze klanten één van deze indelingen kiest. 

Kledingkast van 2 meter online bestellen

U wilt niet zelf hoeven sjouwen met een kledingkast van 200 cm breed. Grote kans dat u uw auto en de kast beschadigd. Dat is zonde! Twee van onze medewerkers bezorgen de kledingkast gratis bij u thuis en monteren hem gelijk. Zij zetten dagelijks kledingkasten van 200 cm in elkaar en weten precies waar ze op moeten letten. Bovendien bouwen ze de kast rechtopstaand op. U hoeft dus geen 2 meter aan vloeroppervlakte vrij te hebben voor het opbouwen!

Kies de kledingkast van 200 cm die bij u past en geniet binnen 4 tot 7 weken van een opgeruimde slaapkamer!