Kledingkast 100 cm breed

In vrijwel elke slaapkamer past een kledingkast. Heeft u een kleine slaapkamer? Dan is een smalle kledingkast de ideale optie voor u. In onze webshop vindt u smalle kledingkasten van 90 en 100 cm breed. Onze kledingkasten van 100 cm breed zijn verkrijgbaar in de hoogtes 226 cm en 239 cm.

Handige draaideur kledingkasten

Al onze smalle kledingkasten van 100 cm breed hebben een draaideur. Een draaideur is een kastdeur die naar u toe opent. Een smalle draaideurkast is niet alleen ideaal als u weinig ruimte heeft. Een bijkomend voordeel van draaideurkasten is dat ze prijstechnisch voordeliger zijn dan zweef- of schuifdeuren. 

Stel uw kledingkast zelf samen

Heeft u een mooie kast gevonden met de ideale afmetingen? Dan kunt u deze verder helemaal zelf samenstellen zodat de kast perfect past bij de rest van uw interieur. U kunt kiezen uit een klassieke of moderne look. U kiest de kleuren, u kunt kiezen voor spiegeldeuren en u kunt aangeven of u sloten in de deuren wenst. Daarna stelt u de binnenkant samen. Kies niet alleen uit hang- en ligplekken. Kies ook uit mogelijke accessoires zoals een ladenblok, pantalonhouder of verlichting. Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om de perfecte kast te krijgen.

Productaanbod kledingkast 100 cm breed

Gratis bezorging en montage

Alle kledingkasten van Slaapkamerweb worden gratis bezorgd en gratis gemonteerd. Geen onhandige bouwpakketten met moeilijke instructies; onze ervaren monteurs zetten de kast voor u vakkundig in elkaar. Op de plek waar u deze wilt hebben. Onze monteurs zetten uw kledingkast 100 cm breed eenvoudig en in een mum van tijd in elkaar.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken