Kleerkast schuifdeuren

Een kleerkast voorzien van schuifdeuren maken dat u de ruimte in- en de ruimte waar de kleerkast staat optimaal benut. Schuifdeuren nemen namelijk weinig ruimte in en sluiten de kast wel mooi af. U heeft daarbij een ruime keuze aan diverse kleerkasten die zijn voorzien van schuifdeuren. Daarnaast is het goed om te weten dat onze schuifdeuren zijn opgehangen aan de bovenrail, dit maakt dat de deuren ondanks intensief gebruik prettig blijven schuiven en niet vastlopen.

Kosteloos bij u thuis en gemonteerd

Heeft u een schuifdeuren kleerkast naar wens gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Uw kleerkast met schuifdeuren wordt daarom gratis bij u thuis wordt bezorgd en gemonteerd! Dit scheelt u tijd en zorgen en maakt dat wij er zeker van zijn dat onze topproducten ook goed en netjes in elkaar zit. De monteurs laten de ruimte netjes achter en zullen ook alle verpakkingsmaterialen netjes meenemen. Wij plannen hiervoor een afspraak met u in zodra bij ons bekend is wanneer het product uitgeleverd kan worden. Heeft u vragen over onze montageservice, dan horen wij dit graag!

In diverse afmetingen en verschillende stijlen uitvoerbaar 

Een kleerkast die aansluit bij wensen qua stijl en uitvoering is natuurlijk erg prettig. Daarom hebben wij een breed assortiment met uiteenlopende mogelijkheden, zodat dit meubel ook goed past in de ruimte waar deze komt te staan en uw kleding goed en netjes is opgeborgen. Waar u zich echter geen zorgen over hoeft te maken is de kwaliteit van hetgeen u uitzoekt.

De juiste kleerkast voor u

Met onze kleerkasten met schuifdeuren kunt u letterlijk alle kanten op, qua hoogte en breedte zijn er diverse mogelijkheden om de passend te maken. Zo zijn er mogelijkheden voor kasten op maat en kasten met standaard afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden in uitvoering. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden en kunt u de schuifdeuren bijvoorbeeld uit laten voeren met een spiegeldeur, of met houten panelen. Wilt u liever een moderne uitvoering, dan is hoogglans wellicht een mooie optie voor u!

Het samenstellen en indelen van uw kleerkast met schuifdeuren

Bij ons kunt u zelf uw kast samenstellen, zodat u straks een mooie kast heeft staan en ook de inhoud een goede plek krijgt. Het is namelijk erg prettig dat u straks alles een handige plek kunt geven en uw kleding optimaal wordt opgeborgen. U bepaald daarom zelf gemakkelijk de indeling van de kast, want alleen u weet wat erin moet komen. Wij helpen u daar graag bij door een handige tool die dit mogelijk maakt en uiteraard kunt u ons altijd om advies vragen. Een kleerkast van onze webshop maakt dat u er jaren plezier van zult ondervinden! 

Aanvullende accessoires

Bij accessoires kunt u denken aan de inhoud van de kast, bijvoorbeeld een ladeblok, roede, legplank, pantalonhouder of schoenenrek, maar ook verlichting kan erg handig zijn of een kleerkast voorzien van een schuifdeur met spiegel, zodat u deze niet elders in de ruimte hoeft te plaatsen. Deurremmen kunnen ook een handige optie zijn voor het prettig sluiten van de kleerkast en het behoud ervan. Kijk gerust wat er allemaal mogelijk is aan accessoires en het gebruik ervan. 

Bezoek onze toonzaal en bekijk onze ruime collectie kleerkasten

Omdat wij ons goed voor kunnen stellen dat u de kleerkast de mogelijkheden die u hier online treft eens met eigen ogen wil zien en wellicht wat hulp kunt gebruiken bij het samenstellen ervan, kunt u ook bij ons komen kijken. In onze toonzaal treft u niet alleen de kleerkasten, maar kunt u ook gebruik maken van de hulp van onze vakkundige medewerkers. Zij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden, zij denken graag met u mee en beantwoorden uw vragen als dit nodig mocht zijn.  

Besteld u uw kleerkast met schuifdeuren online en heeft u gaandeweg het bestelproces of bij het samenstellen van de kleerkast met schuifdeuren nog vragen? Neemt u dan contact op met onze medewerkers, zij staan klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen. 

Ik ben zeer tevreden over zowel de schuifdeurkast die ik bij Slaapkamerweb gekocht heb, de montage hiervan door 2 monteurs, en verder ook de klantvriendelijkheid van de monteurs en de klantenservice!!! Waren alle winkels maar zo!! De kast kwam netjes op tijd, en ziet er zeer degelijk uit. Hij staat kaarsrecht, en was in een mum van tijd gemonteerd door de 2 aardige monteurs/bezorgers, waarbij zij ook de overige inboedel van mijn huis respecteerden (waren erg voorzichtig met naar boven sjouwen van de zware panelen). Ze waren zelfs zo attent dat ze mij OV kaart die bij mijn voordeur blijkbaar uit mijn zak geglipt was netjes naar mij toe brachten: hulde!!! Ik ben zeer tevreden en kan deze winkel alleen maar van harte aanbevelen!!

peter uit ede

Op 1 november schuifdeurkast geplaatst door 2 nette bezorgers geheel volgens afspraak Voor de tijd netjes tel. contact gehad, alles keurig achter gelaten Een compliment voor deze zaak

G B osman uit Gorssel
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken