schuifdeurkast royal
golf

Productaanbod schuifdeurkast royal


Schuifdeurkast Royal op maat

De schuifdeurkast Royal is mogelijk in 3 verschillende hoogten: 197cm, 223cm en 235cm. Voor de breedte van de kast heeft u een keuze uit 9 verschillende afmetingen. De diepte van de kast met schuifdeuren is standaard 65cm. Het kan echter zo zijn dat de kast te diep is voor in uw slaapkamer. Slaapkamerweb kan eventueel de kast voor u in diepte op maat maken. Deze schuifdeurkast kunnen we maken met een minimale diepte van 50cm. Alle andere dieptematen tussen de 65cm en 50cm zijn mogelijk. Echter wanneer wij de schuifdeurkast op maat maken voor u kan het zijn dat niet iedere indeling meer mogelijk is. Zo kunt u bij een ondiepere kast van 60cm uw kleding niet meer recht in uw kast ophangen. Wij adviseren u dan ook bij een ondiepere kast van 60cm enkel legplanken aan. Voor de schuifdeurkast op maat te maken, rekenen wij een meerprijs. De meerprijs is afhankelijk van de door u gewenste dieptemaat en de door u gekozen breedtemaat. Deze prijs kan varriëren tussen de € 100,- tot € 250,-.

Ervaringen

"Uitstekende service! Ik ben verbaasd dat zo een goede service nog bestaat! Vanaf het moment van bestelling plaatsen tot het plaatsen van de kast! Uitstekend! Ik zal een ieder aanraden om alleen bij dit bedrijf een kast te kopen. Hartelijk DANK! U heeft mij heel blij gemaakt met de mooie kast en uw service! Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven."Tilly Werner - Amsterdam 

"Vanwege mijn verhuizing heb ik een bed, matras, garderobekast en twee nachtkastjes aangeschaft bij Demmers. Allemaal uiterst degelijk en van hoge kwaliteit. De service van dit – momenteel gelukkig nog kleinschalige – familiebedrijf is werkelijk van een onwaarschijnlijk hoog niveau: Carolien heeft per e-mail met eindeloos veel geduld heel degelijke adviezen gegeven en reageerde steeds heel snel op mijn vragen; na een bezoek aan de toonzaal in Zutphen reed de heer Demmers mij terug naar het station; levering verliep volgens afspraak en de montage werd snel en vakkundig verzorgd door twee vriendelijke monteurs die over veel gevoel voor humor beschikken. Het matras heb ik gekocht zonder het eerst te zien of uit te proberen, maar puur op basis van de adviezen die ik per e-mail kreeg en het resultaat is helemaal perfect. Bij Demmers ben je als klant geen anoniem ordernummer, men waardeert juist het persoonlijk contact, juist ook om zo goed mogelijk te kunnen adviseren. En oh ja: de module op de website waarmee je zelf je kast kunt inrichten is heel erg handig. Kortom en voor wie dit leest: bij Demmers lig je goed!"Stefan - Den Haag.