Schuifdeurkast Royal

De schuifdeurkast Royal is onze meest verkochte kast. Dat begrijpen we goed, want deze stijlvolle houten kast past in elke slaapkamer. De robuuste schuifdeurkast geeft u een koninklijk gevoel. Het mooie van deze kast is dat u hem volledig zelf samen stelt. U bepaalt zelf de houtsoort, de kleur en de indeling van de kast. Ook de breedte en de hoogte bepaalt u zelf. Wilt u spiegeldeuren? Ook dat kan!

Deze schuifdeurkast Royal is praktisch en staat prachtig in elke slaapkamer! 

Productaanbod schuifdeurkast royal

Ervaringen

"Uitstekende service! Ik ben verbaasd dat zo een goede service nog bestaat! Vanaf het moment van bestelling plaatsen tot het plaatsen van de kast! Uitstekend! Ik zal een ieder aanraden om alleen bij dit bedrijf een kast te kopen. Hartelijk DANK! U heeft mij heel blij gemaakt met de mooie kast en uw service! Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven."Tilly Werner - Amsterdam 

"Vanwege mijn verhuizing heb ik een bed, matras, garderobekast en twee nachtkastjes aangeschaft bij Demmers. Allemaal uiterst degelijk en van hoge kwaliteit. De service van dit – momenteel gelukkig nog kleinschalige – familiebedrijf is werkelijk van een onwaarschijnlijk hoog niveau: Carolien heeft per e-mail met eindeloos veel geduld heel degelijke adviezen gegeven en reageerde steeds heel snel op mijn vragen; na een bezoek aan de toonzaal in Zutphen reed de heer Demmers mij terug naar het station; levering verliep volgens afspraak en de montage werd snel en vakkundig verzorgd door twee vriendelijke monteurs die over veel gevoel voor humor beschikken. Het matras heb ik gekocht zonder het eerst te zien of uit te proberen, maar puur op basis van de adviezen die ik per e-mail kreeg en het resultaat is helemaal perfect. Bij Demmers ben je als klant geen anoniem ordernummer, men waardeert juist het persoonlijk contact, juist ook om zo goed mogelijk te kunnen adviseren. En oh ja: de module op de website waarmee je zelf je kast kunt inrichten is heel erg handig. Kortom en voor wie dit leest: bij Demmers lig je goed!"Stefan - Den Haag.

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken