kast 110 cm breed
golf

Productaanbod kasten van 110 cm breed

Smalle kast van 110 cm breed als mooie blikvanger in uw kamer

Slaapkamermeubels springen in het oog. Wel zo prettig als ze dan aansluiten bij uw smaak. Daarom kiest u bij Slaapkamerweb zelf de kleur en stijl van de kast. U heeft zelfs nog keuze uit diverse handgrepen. Zo heeft u een mooie blikvanger in uw slaapkamer! Voor een compleet gevoel van rust en eenheid bestelt u een tweepersoonsbed of eenpersoonsbed en nachtkastjes van dezelfde serie.

Tip: kies bij weinig ruimte voor een extra hoge kast,  zo heeft u veel opbergruimte voor al uw textiel! En voor nog meer opbergruimte: neem een bed met opbergladen. Ook in kleine kamers kunt u veel spullen kwijt!

Bestel uw kast van 110 cm breed makkelijk online

Online een kast bestellen lastig? Nee hoor! Het is juist zeer overzichtelijk om uw bestelling online te plaatsen. Alle stappen worden een voor een getoond. Zo weet u zeker dat u alle opties benut.

Wilt u graag eerst wat advies? Geen probleem. Maak gebruik van de live chatfunctie op de website. Mailen of bellen kan natuurlijk ook. We staan graag voor u klaar!

Bezoek de showroom in Zutphen

In onze toonzaal te Zutphen heeft u de mogelijkheid om onze kledingkasten met eigen ogen en van dichtbij te bekijken. Wij zullen u dan ook hartelijk ontvangen en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij hen terecht voor vragen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.