Smalle kast van 110 cm breed: ruim assortiment bij Slaapkamerweb!

Een kleine kamer en toch een kast nodig? Kies dan voor een smalle kledingkast. Bij Slaapkamerweb bieden we draaideurkasten vanaf 91 cm breed aan. Voor een kast van 110 cm breed bent u dan ook aan het juiste adres! In ons assortiment treft u zowel moderne als klassieke kledingkasten aan. Uw stijl en smaak zit er dan ook gegarandeerd tussen. Check snel ons aanbod en kies uw favoriete kast!

Smalle kast van 110 cm breed als mooie blikvanger in uw kamer

Slaapkamermeubels springen in het oog. Wel zo prettig als ze dan aansluiten bij uw smaak. Daarom kiest u bij Slaapkamerweb zelf de kleur en stijl van de kast. U heeft zelfs nog keuze uit diverse handgrepen. Zo heeft u een mooie blikvanger in uw slaapkamer! Voor een compleet gevoel van rust en eenheid bestelt u een twee- of eenpersoonsbed en nachtkastjes van dezelfde serie.

Tip: kies bij weinig ruimte voor een extra hoge kast,  zo heeft u veel opbergruimte voor al uw textiel! En voor nog meer opbergruimte: neem een bed met opbergladen. Ook in kleine kamers kunt u veel spullen kwijt!

Bestel uw kast van 110 cm breed makkelijk online

Online een kast bestellen lastig? Nee hoor! Het is juist zeer overzichtelijk om uw bestelling online te plaatsen. Alle stappen worden een voor een getoond. Zo weet u zeker dat u alle opties benut.

Wilt u graag eerst wat advies? Geen probleem. Maak gebruik van de live chatfunctie op de website. Mailen of bellen kan natuurlijk ook. We staan graag voor u klaar!