Kleerkasten met schuifdeuren

Volop de ruimte voor u en uw kleding? Dat is wat kleerkasten met schuifdeuren u bovenal te bieden hebben. En wie wil dat nou niet? De schuifdeuren maken de kleerkasten namelijk ruimtebesparend en zitten daarmee de inhoud en de ruimte waar de kleerkast staat nauwelijks in de weg. Daarnaast zijn het ook nog eens mooie kasten om te zien.

U treft bij ons een ruime collectie aan dit meubel en heeft naast opties overvloed bij de schuifdeuren en ook aan accessoires. Zo heeft u straks een kleerkast met schuifdeuren waar u optimaal van kunt genieten en ook nog eens een lange tijd dienst kan doen.   

Kosteloos bij u thuis en gemonteerd

Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw kleerkast met schuifdeuren gratis bij u thuis wordt bezorgd en gemonteerd! Wij plannen hiervoor een afspraak met u in zodra wij weten wanneer het product uitgeleverd kan worden. Dit scheelt u tijd en zorgen en maakt dat wij er zeker van zijn dat onze topproducten ook goed en netjes in elkaar zit. Wij willen namelijk graag dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. De monteurs laten de ruimte netjes achter en zullen ook alle verpakkingsmaterialen netjes meenemen. Heeft u vragen over onze montageservice, dan horen wij dit graag!

Diverse mogelijkheden in uitstraling en afmetingen 

Bij de keuze voor een kleerkast bent u doorgaans gebonden aan de ruimte waar deze moet komen te staan en wat u er allemaal in kwijt wil. Dit begrijpen wij bij slaapkamerweb en daarin komen wij u zo goed mogelijk tegemoet. Daarom hanteren wij een ruim assortiment aan kleerkasten met schuifdeuren in diverse stijlen en afmetingen. In onze collectie kleerkasten met schuifdeuren zitten kasten met vaste afmetingen en zijn er ook vele mogelijkheden die op maat gemaakt kunne worden. Ook heeft u een uitgebreide keuze in uitvoeringen, zodat de kast in alle opzichten altijd bij u en de ruimte waar deze staat past! 

Onze schuifdeuren van uw kleerkast

Alle schuifdeuren bij de kleerkasten van Slaapkamerweb zijn opgehangen in de bovenrail. Dit heeft als grote voordeel dat de deuren, keer op keer en jaar in en jaar uit, prettig (blijven) schuiven. Dit zorgt ervoor dat de deuren niet zullen vastlopen, wat bij bijvoorbeeld een systeem wat rolt op wieltjes vaak wel het geval is. Met de schuifdeuren van Slaapkamerweb hoeft u zich daarover in ieder geen geen zorgen te maken! En heeft u ook al gezien dat de deuren, net als de rompen van de kasten, beschikbaar zijn in diverse uitvoeringen? Van modern hoogglans tot een meer robuuste look, er is vanalles mogelijk! 

De juiste kleerkast met de juiste indeling

Als u uw mooie kleerkast openschuift wil u toch ook dat de inhoud ervan ook prettig is om naar te kijken en u er tevens gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft? Een goede indeling speelt daarbij een belangrijke rol, deze zorgt bovendien voor overzicht. Omdat u weet wat u kwijt wil in uw kast en hoe u het liefst uw kleding wil opbergen, geven wij bij elke kleerkast met schuifdeuren u ook de mogelijkheid om dit zelf in te delen en bieden wij daarvoor diverse mogelijkheden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken waar uw favoriete kledingstuk ligt bijvoorbeeld, u schuift gewoon de schuifdeur open en vindt in één oogopslag wat u zoekt. Wel zo makkelijk toch?   

Aanvullende accessoires voor uw kleerkast en schuifdeuren

Wist u dat het mogelijk is om de schuifdeuren van uw kleerkast te voorzien van één of deurvullende spiegels? Ook verlichting behoort tot de mogelijkheden, maar denk ook aan de indeling van de kleerkast. Zoals een schoenenrek, ladekasten en niet te vergeten roedes en legplanken natuurlijk. Heeft u ook gedacht aan deurremmen voor een prettig gebruik van de kast? Wij wel, u kunt het allemaal toevoegen, als u een kleerkast bij ons besteld. Goed om te weten is ook dat onze roedes en legplanken bij ons altijd op voorraad zijn, dit is alvast handig voor u om te weten, zodat u deze altijd kunt bijbestellen als u niet genoeg blijkt te hebben. Deze zijn dan al binnen 2 dagen bij u thuis!

De kleerkast met schuifdeuren samenstellen

Kies een kleerkast met de juiste afmeting, wij bieden u vele passende mogelijkheden, waarmee u in de hoogte en in de breedte een heel eind kan komen. Naast onze montageservice en ruime collectie geven wij u bij elke kast de juiste tool om ook de indeling samen te stellen, bij de ene kleerkast zal dit meer standaard zijn en bij sommige kasten heeft u veel opties. Met deze tool kunt u de kastvakken gemakkelijk indelen en er uw eigen invulling aan geven. Zo weet u zeker dat alles straks op zijn plek ligt of hangt! 

Bekijk onze kleerkasten in de toonzaal

Onze collectie garderobekasten met schuifdeuren kunt u met eigen ogen bekijken in onze toonzaal te Zutphen. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u de mogelijkheden namelijk eerst wil zien en wellicht ook wat advies wil inwinnen van onze vakkundige verkoopadviseurs. Zij helpen u graag en vertellen u daarnaast graag over de diverse mogelijkheden. 

Ook bij het online bestellen van uw garderobekast met schuifdeuren willen onze medewerkers u graag helpen om u te ondersteunen bij eventuele vragen. U kunt daarom ten alle tijden contact met ons opnemen.