kledingkast 140 cm breed
golf

Productaanbod kledingkast 140 cm breed

Kwaliteit van de kledingkast 140 cm breed

Wij leveren uitsluitend kledingkasten van hoogwaardige kwaliteit, met een garantie van minimaal 5 jaar. De draaideuren, het kastinterieur, alle vaste én bewegende delen, oftewel de hele kast moet jaren mee gaan. En dat garanderen wij! 

Kledingkast 140 cm breed in uw slaapkamer

Heeft u al precies voor ogen waar de kast komt te staan? Komt hij misschien precies in een nisje, of komt hij juist als een ware blikvanger tegen een muur te staan? Welke plek u ook voor ogen heeft, het is natuurlijk fijn als uw kast er staat en uw slaapkamer helemaal af is!

Kledingkast 140 cm breed online bestellen

Wij bezorgen alle kasten vanaf 400 euro gratis bij u thuis én zetten hem in elkaar. Ook in kleinere kamers kunnen onze monteurs uitstekend uit de voeten, ze zijn dit gewend en gaan voorzichtig te werk. Uw kast van 140 cm breed staat in een mum van tijd volledig op zijn plek, klaar om in gebruikt genomen te worden. U heeft er geen omkijken naar!

Heeft u toch een andere maat nodig dan een kast van 140 cm breed? Of nog een kast voor andere kamer? Geen probleem. Kijk bijvoorbeeld eens bij kledingkasten van 150 cm breed. Of selecteer eenvoudig een andere maat bij de kast van uw keuze.