eiken kledingkast
golf

Productaanbod eiken kledingkast

Welke type Eikenhout kledingkast?

Eikenhout heeft een warme kleur. Bij Slaapkamerweb kunt u kiezen uit drie soorten.

  • Zand eiken is een lichte kleur die het meest lijkt op het moderne white wash.
  • Wild eiken is warmer van kleur. Op dit type zijn de knoesten goed zichtbaar. Dit zorgt juist voor de stoere look van uw kledingkast.
  • Rustiek eiken is de meest warme kleur van de drie. De kast wordt gemaakt van rustieke planken voor extra sfeer in uw slaapkamer.

Wilt u liever een andere kleur? Bekijk onze witte kledingkasten of beuken wandkasten.

Hoogwaardige eiken kledingkast

De garderobekasten bij Slaapkamerweb gaan lang mee! Het zijn kasten van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn gemakkelijk te demonteren voor een verhuizing. Al onze garderobekasten worden gratis vanaf 400,- bij u thuis bezorgd en in elkaar gezet. Onze ervaren monteurs bouwen de kasten rechtopstaand op. Op deze manier heeft u slechts 5 centimeter aan de zijkanten en bovenkant nodig om de kast in elkaar te zetten. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie!

Eiken kledingkast volledig op maat

Elke slaapkamer is anders qua indeling en uitstraling! Daarom stelt u garderobekast volledig zelf samen. U bepaalt eerst het type deur en het formaat dat u wilt hebben. Daarna bepaalt u de kleuren. Wilt u spiegeldeuren of niet? Daarna is de indeling aan de beurt. Bent u iemand die veel ruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld jurken, overhemden of colberts? Dan kiest u voor veel hangruimte. Bent u iemand die juist veel t-shirts en broeken heeft? Dan zijn legplanken ideaal. Uiteraard kunt u ook een combinatie maken tussen handroedes en legplanken.

Kies voor een eiken kledingkast en profiteer van uitstekende kwaliteit met 5 jaar garantie! 

Zweefdeurkast, schuifdeurkast of draaideurkast?

In onze webshop vindt u kledingkasten in de vorm van schuifdeurkastenzweefdeurkasten en draaideurkasten. Bij een draaideurkast draaien de deuren naar u open. Een zweefdeurkast of schuifdeurkast heeft 2 of meer deuren die over elkaar heen schuiven. U heeft geen extra ruimte voor de draaicirkel nodig.