Witte kledingkasten

Bent u op zoek naar een chique witte kledingkast? Dan kunnen wij u zeker helpen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle kledingkasten die in de kleur wit leverbaar zijn. Omdat alle kasten naar eigen wens samen te stellen en in te delen zijn, kan het voorkomen dat de afbeeldingen een andere kleur tonen. 

sort icon

Nieuwe kledingkast in wit kopen? Gratis montage en bezorging

 In onze webshop vindt u onder andere:

  • Hoogglans witte kledingkasten
  • Witte kledingkasten met spiegel
  • Houten witte kledingkasten

Uw nieuwe garderobekast kunt u geheel naar eigen wens indelen. U bepaalt zelf de kleuren en uitstraling van uw kast, maar ook de afmetingen, indeling en accessoires zoals bijvoorbeeld een schoenenrek, pantalonhouder, ladeblok of kastverlichting.

Gratis bezorging en montage

Uniek bij Slaapkamerweb is de gratis bezorging en montage op bestellingen vanaf € 400,-. Dat geldt voor heel Nederland! Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze medewerkers brengen uw nieuwe witte kledingkast bij u langs en verzorgen gelijk een professionele montage. Uw nieuwe kast wordt op de gewenste plek geplaatst. U heeft er geen omkijken naar!

Witte kledingkasten op maat

Modern, klassiek of landelijk; witte kledingkasten van Slaapkamerweb zijn geheel af te stemmen op uw eigen smaak en wensen.

Wenst u een persoonlijk advies of bent u op zoek naar (semi) maatwerk zoals bijvoorbeeld een hoekkast? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wilt u liever een andere kleur? Bekijk onze eiken wandkasten of beuken kledingkasten.

Zweefdeurkast, schuifdeurkast of draaideurkast in het wit

In onze webshop vindt u zweefdeur-, schuifdeur- en draaideur kledingkasten. Bij een draaideurkast openen de deuren naar u toe. Bent u op zoek naar een goedkope witte kledingkast, dan vindt u tussen de draaideurkasten wat u zoekt.

Zweefdeurkasten en schuifdeurkasten beschikken over 2 of meerdere deuren die over elkaar heen schuiven. Het verschil tussen beide is dat bij een schuifdeurkast de deur is opgehangen in de bovenrail van de kast, terwijl bij een zweefdeurkast de deuren vóór de kast zijn opgehangen. Veel mensen vinden een zweefdeurkast mooier, maar een groot voordeel van de schuifdeurkast is dat er minder stof in de kast kan komen. 

Schuifdeurkasten van Slaapkamerweb hebben een groot voordeel ten opzichte van vergelijkbare kasten van concurrenten: onze schuifdeuren zijn altijd opgehangen in de bovenrail, terwijl veel kasten van andere aanbieders rusten op de onderrail. Een onderrail vormt zich naar de vloer, waardoor elk hobbeltje op den duur de deuren kan doen vastlopen. Een onderrail is daarnaast gevoeliger voor stof. Van beide zaken heeft u met de witte kledingkasten van Slaapkamerweb géén last. Uw schuifdeuren zijn jarenlang probleemloos te gebruiken!

Veelgestelde vragen over witte kledingkasten

Witte kledingkasten zien er luxe en modern uit. Bovendien oogt wit rustig en zacht. Ideaal om meer luchtigheid in de slaapkamer te maken.


Meer kledingkasten


Populaire maten kledingkasten