witte kledingkast
golf

Productaanbod witte kledingkast

sort icon

Zweefdeurkast, schuifdeurkast of draaideurkast?

In onze webshop vindt u zweefdeur-, schuifdeur- en draaideur kledingkasten. Bij een draaideurkast openen de deuren naar u toe. Bent u op zoek naar een goedkope witte kledingkast, dan vindt u tussen de draaideurkasten wat u zoekt.

Zweefdeurkasten en schuifdeurkasten beschikken over 2 of meerdere deuren die over elkaar heen schuiven. Het verschil tussen beide is dat bij een schuifdeurkast de deur is opgehangen in de bovenrail van de kast, terwijl bij een zweefdeurkast de deuren vóór de kast zijn opgehangen. Veel mensen vinden een zweefdeurkast mooier, maar een groot voordeel van de schuifdeurkast is dat er minder stof in de kast kan komen. 

Schuifdeurkasten van Slaapkamerweb hebben een groot voordeel ten opzichte van vergelijkbare kasten van concurrenten: onze schuifdeuren zijn altijd opgehangen in de bovenrail, terwijl veel kasten van andere aanbieders rusten op de onderrail. Een onderrail vormt zich naar de vloer, waardoor elk hobbeltje op den duur de deuren kan doen vastlopen. Een onderrail is daarnaast gevoeliger voor stof. Van beide zaken heeft u met de witte kledingkasten van Slaapkamerweb géén last. Uw schuifdeuren zijn jarenlang probleemloos te gebruiken!

Witte kledingkasten met gratis montage

Modern, klassiek of landelijk; witte kledingkasten van Slaapkamerweb zijn geheel af te stemmen op uw eigen smaak en wensen.

Wenst u een persoonlijk advies of bent u op zoek naar (semi) maatwerk zoals bijvoorbeeld een hoekkast? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wilt u liever een andere kleur? Bekijk onze eiken wandkasten of beuken kledingkasten.

Uniek bij Slaapkamerweb is de gratis bezorging en montage op bestellingen vanaf € 400,-. Dat geldt voor heel Nederland! Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze medewerkers brengen uw nieuwe witte kledingkast bij u langs en verzorgen gelijk een professionele montage. Uw nieuwe kast wordt op de gewenste plek geplaatst. U heeft er geen omkijken naar!

Slaapkamerweb
CBW Erkend
Beoordeling: 9.8 door 726 klanten.

veilig betalen met iDeal of overboeken