kledingkast 130 breed
golf

Productaanbod kledingkasten van 130 cm breed 

Opties voor een kledingkast 130 breed

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom zijn er diverse opties voor zowel de binnen- als buitenkant van uw kledingkast. De breedte van 130 is misschien een vaststaand gegeven, de rest deelt u flexibel in! Kasten tot een breedte van 140 cm hebben draaideuren. Voor schuif- en zweefdeuren is gewoonweg meer ruimte nodig. De deuren kunt u echter aanpassen aan uw eigen smaak. Bepaal de kleur, greepjes en wel/geen spiegel. Kies vervolgens de indeling. Hangt u uw kleding graag op een hanger? Kies dan voor een extra hangroede. Liever veel legplanken? Ook dat is mogelijk!

Tip: graag een volledige slaapkamer in dezelfde stijl? Bestel dan een complete slaapkamer. Compleet met tweepersoonsbedslaapkamerkast en nachtkastjes. Alles in dezelfde uitvoering. Dat geeft rust en een luxe uitstraling!

Kledingkast 130 breed online bestellen

Wist u dat wij alle kledingkasten gratis bezorgen én monteren? Zodra we uw bestelling binnen hebben maken we een afspraak met u voor een geschikt bezorgmoment. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe kast naar de juiste kamer wordt gebracht. Bovendien bouwen ze hem voor u op. Als ze klaar zijn nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee. U hoeft alleen nog maar de kast in te pakken. Fijn hè?!