Mooie kledingkast 130 breed in diverse designs en materialen

Een kledingkast nodig maar niet zoveel ruimte in de slaapkamer? Een smalle kast is dan de oplossing. In onze webshop zijn de kledingkasten van 130 breed goed vertegenwoordigd. Onze basis: diverse designs; hoge kwaliteit; persoonlijke service en snelle levering! Check ons assortiment en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Opties voor een kledingkast 130 breed

Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom zijn er diverse opties voor zowel de binnen- als buitenkant van uw kledingkast. De breedte van 130 is misschien een vaststaand gegeven, de rest deelt u flexibel in! Kasten tot een breedte van 140 cm hebben draaideuren. Voor schuif- en zweefdeuren is gewoonweg meer ruimte nodig. De deuren kunt u echter aanpassen aan uw eigen smaak. Bepaal de kleur, greepjes en wel/geen spiegel. Kies vervolgens de indeling. Hangt u uw kleding graag op een hanger? Kies dan voor een extra hangroede. Liever veel legplanken? Ook dat is mogelijk!

Tip: graag een volledige slaapkamer in dezelfde stijl? Bestel dan een complete slaapkamer. Compleet met tweepersoonsbed, slaapkamerkast en nachtkastjes. Alles in dezelfde uitvoering. Dat geeft rust en een luxe uitstraling!

Wij bezorgen uw kledingkast 130 breed gratis bij u thuis

Wist u dat wij alle kledingkasten gratis bezorgen én monteren? Zodra we uw bestelling binnen hebben maken we een afspraak met u voor een geschikt bezorgmoment. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw nieuwe kast naar de juiste kamer wordt gebracht. Bovendien bouwen ze hem voor u op. Als ze klaar zijn nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee. U hoeft alleen nog maar de kast in te pakken. Fijn hè?!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken