legkast kleding
golf

Productaanbod legkasten

sort icon

De kosteloze levering & montage van uw legkast

Wanneer u uw favoriete legkast besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere hangkast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

De montage en levering zijn bij ons GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen de hangkast vanzelfsprekend netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. Wij willen u graag een complete service bieden!

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

De verschillende type legkasten 

Omdat wij zoveel keus hebben en er bij elke kast tal van opties kennen is het verstandig om allereerst een keuze te maken voor een type kast die u het meest aanspreekt. Wij hebben namelijk zweefdeurkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten waarbij de deuren bij ieder type anders openen. Vindt u het belangrijk dat de legkast zo min mogelijk ruimte inneemt? Kies dan voor een zweef- of schuifdeurkast, waarbij de deuren in de kast blijven bij het openen. Een draaideurkast heeft daarentegen als voordeel dat het hele kastvak zichtbaar is, bij het openen van de deuren. Ook zien deze verschillende typen er natuurlijk anders uit, ook dat kan een uitgangspunt zijn!

Een legkast op maat

Als u uw ideale (type) legkast tussen ons assortiment heeft gevonden dan biedt de eerste optie vaak de mogelijkheid om te kiezen uit diverse maten. Een kast die qua afmetingen goed aansluit op de ruimte waar deze moet komen en bovendien genoeg ruimte heeft van binnen is natuurlijk het beste. De opties voor de hoogte loopt hierbij van 217 cm tot 239 cm. In breedte zijn er vaak nog meer opties, als u bijvoorbeeld een smalle kast wil, dan beginnen onze hangkasten bij 91 cm en zijn er sommige kasten die breedtemaat kunnen bereiken tot maar liefst 5 meter. Mocht uw ideale afmeting hier onverhoopt toch niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden. 

Onder de knop ‘Kies indeling en bestel’ kunt u de indeling van de kastvakken inzien die past bij de afmeting van de legkast die u heeft geselecteerd. Door vervolgens op één van de kastvakken te klikken kiest u de accessoires die u wilt toevoegen. Deze ‘kastentool’ zorgt ervoor dat u zelf ook de inhoud van de legkast voor uw kleding kunt kiezen. Zo zit u nooit meer met een legkast opgezadeld met overbodige accessoires of juist een gebrek aan. U zelf wat u nodig heeft. De mogelijkheden hierbij lopen uiteen. Voor een legkast zult u waarschijnlijk vaak kiezen voor legplanken voor uw kleding, maar uiteraard kunt u ook kiezen uit tal van andere accessoires. Kastdeur remmen en verlichting horen daar bijvoorbeeld ook bij!

De uitvoering van uw legkast

Het is natuurlijk fijn als de uitvoering van uw legkast voor uw kleding ook matcht met uw smaak en voorkeuren. Hierin bieden wij net als de maat, type legkast en de keuze uit accessoires ook mogelijkheden. Zo hebben onze legkasten verschillende opties in voorkomen als houtsoorten, of kleur, glas en staallook. Deze kunt u uiteraard leuk met elkaar combineren. Bijvoorbeeld een eiken romp gecombineerd met hoogglans witte deurpanelen. Ook behoren spiegeldeuren vaak tot de mogelijkheden en vergeet de handgrepen niet! Kortom opties te over, om tot een unieke legkast te komen waar u ook graag naar kijkt!