Legkast kleding

Wij bij Slaapkamerweb hebben een ruim assortiment kledingkasten met tal van opties voor de uitvoering van de binnen- als de buitenkant. Zo stelt u zelf uw ideale legkast op maat voor uw kleding samen.

Al onze kasten zijn geselecteerd op hun kwaliteit, zodat u een kledingkast in huis haalt, of beter thuisbezorgd en gemonteerd krijgt, die een tijd lang mee zal gaan! Welke legkast spreekt u het meest aan? 

De kosteloze levering & montage van uw legkast

Wanneer u uw favoriete legkast besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere hangkast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

De montage en levering zijn bij ons GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen de hangkast vanzelfsprekend netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. Wij willen u graag een complete service bieden!

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

Aanbod legkast kleding


De verschillende type legkasten 

Omdat wij zoveel keus hebben en er bij elke kast tal van opties kennen is het verstandig om allereerst een keuze te maken voor een type kast die u het meest aanspreekt. Wij hebben namelijk zweefdeurkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten waarbij de deuren bij ieder type anders openen. Vindt u het belangrijk dat de legkast zo min mogelijk ruimte inneemt? Kies dan voor een zweef- of schuifdeurkast, waarbij de deuren in de kast blijven bij het openen. Een draaideurkast heeft daarentegen als voordeel dat het hele kastvak zichtbaar is, bij het openen van de deuren. Ook zien deze verschillende typen er natuurlijk anders uit, ook dat kan een uitgangspunt zijn!

Een legkast op maat

Als u uw ideale (type) legkast tussen ons assortiment heeft gevonden dan biedt de eerste optie vaak de mogelijkheid om te kiezen uit diverse maten. Een kast die qua afmetingen goed aansluit op de ruimte waar deze moet komen en bovendien genoeg ruimte heeft van binnen is natuurlijk het beste. De opties voor de hoogte loopt hierbij van 217 cm tot 239 cm. In breedte zijn er vaak nog meer opties, als u bijvoorbeeld een smalle kast wil, dan beginnen onze hangkasten bij 91 cm en zijn er sommige kasten die breedtemaat kunnen bereiken tot maar liefst 5 meter. Mocht uw ideale afmeting hier onverhoopt toch niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden. 

Onder de knop ‘Kies indeling en bestel’ kunt u de indeling van de kastvakken inzien die past bij de afmeting van de legkast die u heeft geselecteerd. Door vervolgens op één van de kastvakken te klikken kiest u de accessoires die u wil toevoegen. Deze ‘kastentool’ zorgt ervoor dat u zelf ook de inhoud van de legkast voor uw kleding kunt kiezen. Zo zit u nooit meer met een legkast opgezadeld met overbodige accessoires of juist een gebrek aan. U zelf wat u nodig heeft. De mogelijkheden hierbij lopen uiteen. Voor een legkast zal u waarschijnlijk veelal kiezen voor legplanken voor uw kleding, maar uiteraard kunt u ook kiezen uit tal van andere accessoires. Kastdeur remmen en verlichting horen daar bijvoorbeeld ook bij!

De uitvoering van uw legkast

Het is natuurlijk fijn als de uitvoering van uw legkast voor uw kleding ook matcht met uw smaak en voorkeuren. Hierin bieden wij net als de maat, type legkast en de keuze uit accessoires ook mogelijkheden. Zo hebben onze legkasten verschillende opties in voorkomen als houtsoorten, of kleur, glas en staallook. Deze kunt u uiteraard leuk met elkaar combineren. Bijvoorbeeld een eiken romp gecombineerd met hoogglans witte deurpanelen. Ook behoren spiegeldeuren vaak tot de mogelijkheden en vergeet de handgrepen niet! Kortom opties te over, om tot een unieke legkast te komen waar u ook graag naar kijkt!

Reviews:

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

Monique van den Hoed uit Zwaag

Goede kwaliteit.
Nette werkers. Ruimen na het plaatsen van de kast netjes alle rommel op die ze gemaakt hebben.

Sabine Averesch uit Rijssen

Inloopkast met deurenOp zoek naar een kledingkast... Dat viel niet mee, totdat we al surfende bij slaapkamerweb uitkwamen. Niet alles was ons meteen duidelijk qua maten en vooral qua mogelijkheden maar een mail loste dit gelijk op. (advies om dit zeker doen bij vragen over dieptes en breedtes edg) Veel, heel veel bleek mogelijk. We hebben daarna de moeite genomen om naar Zutphen te rijden om het één en ander te bekijken en een persoonlijk gesprek aan te gaan oa spiegels aan de binnenkant van enkele deuren. De bestelling gedaan en precies volgens afspraak qua datum en tijd werd de kast geleverd. Heel fijn was het ook om te betalen bij aflevering, 1 druk op de eerder toegezonden link en heel snel klaar. Heel blij zijn wij met de kledingliften. Met onze lengtes van 1.58 en 1.75 kunnen we nu erg gemakkelijk de hele kast benutten. In de showroom voelde zo'n lift redelijk zwaar aan omdat er geen kleren in hingen, maar thuis blijkt het bijna vederlicht te zijn. Na 2 maanden besloten wij om ook aan de andere zijde van deze kamer een kastenwand te maken, dit keer een legkast van 40 cm diep en wederom prima overleg en meedenken. Ook nu alles op tijd geleverd. Dit keer was er een (fabrieks-) beschadiging aan 1 deur en waren de handgrepen niet gelijk aan de eerder geleverde kast. Dit kan gebeuren en hoeft niet erg te zijn, het gaat erom hoe dingen opgelost kunnen/moeten worden. Hier was het geen enkel probleem, tenzij men een paar weken wachten op een nieuwe deur een probleem vindt.... (de licht-beschadigde deur bleef gewoon zolang zitten) Wederom tijdig een telefoontje voor een afspraak en keurig op dag en tijd voorgereden. Kortom wij zijn erg blij met deze "ouderwetse" service. Ook wordt al het verpakkingsmateriaal keurig meegenomen, geen enkele rommel blijft achter. Complimenten aan dit team!

Willie en Joke Groot Kormelinck uit Winterswijk
» Lees alle reviews


Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken