Dekbedden

Slaapkamerweb heeft een ruim assortiment dekbedden. In onze webshop vindt u onder andere synthetisch materiaal, dons, wol of katoen. Ook hebben wij winter- en zomerdekbedden. Klik hieronder op de categorie van uw voorkeur om de onderliggende producten te bekijken.

Welk dekbed past bij mij?

In onze webshop vindt u diverse soorten dekbedden. Deze kunt u indelen in vier verschillende categorieën: synthetisch, katoen, wol en dons. Daarnaast zijn er nog anti-allergische varianten (deze zijn ook synthetisch) en 4-seizoenen dekbedden (die wij in elke materiaalsoort kunnen leveren). 

 • Synthetisch doet vandaag de dag niet onder voor natuurlijke materialen. Uitstekende prijskwaliteitverhouding, prima isolatie en eenvoudig in gebruik. Kan gewoon thuis in de wasmachine worden gewassen, ook op hogere temperaturen. Bijzonder hygiënisch dus.
 • Dons is razend populair. Dekbedden van dons zijn gevuld met eendendons of ganzendons en bieden u een hoge isolatiewaarde met een goede vochtregulatie. Een goed donzen dekbed heeft een niet te grote vlakverdeling, zodat de vulling zich niet gaat ophopen. Kan worden gewassen in de wasmachine, maar moet goed worden opgeschud. Donzen varianten zijn door hun lichte gewicht prettig in gebruik.
 • Wol is prettig wanneer u de voorkeur heeft voor een zwaarder dekbed. Ook wanneer u gewend bent om onder dekens te slapen en dekens u een prettig gevoel geven, is een wollen dekbed een goed alternatief. Het heeft een goede isolatiewaarde en houdt u in de winter lekker warm. In de zomer niet erg koel. Let op, kan niet gewassen worden in de wasmachine!
 • Katoen biedt u comfort en gemak. Kan worden gewassen in uw eigen wasmachine op 60 graden. Katoen is een natuurproduct met een prima vochtregulatie, waardoor dit type erg hygiënisch is. Katoen is heel geschikt als u een koeler exemplaar zoekt en/of wanneer u veel transpireert.

Bekijk ons assortiment. Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat of neem contact met ons op. We denken graag met u mee!

Producten binnen Dekbedden

  Een dekbed in de juiste maat

  Houd in de keuze van een nieuw dekbed rekening met de maat van uw bed. Kies altijd een exemplaar dat breder is dan de breedte van uw bed. Op een bed van 100 cm breed hoort een exemplaar van 140 cm. Op een bed van 160 cm breed past het best een variant van 200 cm breedte. Heeft u een bed van 200 cm breed? Dan is 240 cm het fijnst. Het spreekt voor zich dat u in onze webshop dekbedden vindt in al deze breedtematen. Vanzelfsprekend hoort daarbij ook een goed dekbedovertrek in dezelfde maat. 

  Waarom koopt u bij Slaapkamerweb?

  • Ruim assortiment
  • Verschillende materialen: synthetisch materiaal, dons, wol of katoen
  • In alle maten leverbaar
  • Meer dan 35 jaar slaapkamerspecialist
  • Gratis thuisbezorgd