tweepersoonsbed 160x200
golf

Productaanbod tweepersoonsbed 160x200

sort icon

Ook leverbaar in andere formaten

Slaapkamerweb.nl weet als geen ander hoe belangrijk de juiste bedmaat is voor een goede nachtrust. Daarom zijn alle tweepersoonsbedden in ons assortiment leverbaar in een veelvoud aan maten. Niet alleen de breedtemaat (bijvoorbeeld 160 centimeter) maar zeker ook de lengte. Tweepersoonsbedden van 160 centimeter breed zijn bijvoorbeeld niet alleen leverbaar in 160x200, maar ook in de lengtematen 190, 210 en 220 centimeter. Kies een lentemaat circa 20 centimeter langer dan uzelf. Bij een lichaamslengte van 1,90 meter is een bed van 210 centimeter bijvoorbeeld ideaal.

Matrassen en lattenbodems

Uw tweepersoons bed is niet compleet zonder bijpassende matrassen en lattenbodems. Misschien heeft u deze al bij uw huidige bed in dezelfde maat. Of misschien moet u ze nieuw aanschaffen. Ook voor toebehoren in elke denkbare bedmaat kunt u bij ons terecht.

Lattenbodems
Wanneer u bedbodems koopt voor uw tweepersoonsbed, koopt u altijd twee losse bodems in plaats van één grote. Dat heeft praktische redenen: zowel vanwege het formaat als vanwege de draagkracht van uw lattenbodem is een lattenbodem van 160x200 niet mogelijk. Kies daarom twee lattenbodems die elk half zo groot zijn als uw bed, in uw geval dus 80x200 centimeter. Dit is een heel gangbare maat die gelukkig volop verkrijgbaar is.

Matrassen
Matrassen worden wel geproduceerd in de maat 160x200 centimeter en sommige mensen zweren bij één groot matras. Toch zijn er redenen om te kiezen voor twee aparte matrassen. Bij Slaapkamerweb.nl adviseren we vaak te kiezen voor twee matrassen van 80x200 centimeter. Deze zijn veel handzamer, passen beter door het trappengat en zijn eenvoudiger te keren (zeker door één persoon), wat de hygiëne en levensduur van het matras ten goede komt. Ook met verstelbare bedbodems kiest u altijd voor twee losse matrassen. Met bijvoorbeeld koudschuimmatrassen hoeft u het om het comfort zeker niet te laten!

Toebehoren voor uw tweepersoonsbed van 160x200 centimeter hebben wij overzichtelijk verzameld op de volgende pagina's: