Seniorenbedden

Wanneer u moeite heeft met het in- en uitstappen van uw bed of het voor uw rug te zwaar is om een regulier bed op te maken, dan kan het interessant zijn om eens te kijken naar de voordelen van een seniorenbed of een bed op comforthoogte. We zetten een aantal kenmerken van het seniorenbed voor u op een rij:

 • Hoger dan een regulier bed
 • Mogelijkheid zelf de hoogte in te stellen
 • Matras ligt hoger dan het frame

Een seniorenbed staat in de regel hoger van de grond dan een regulier bed. Gemiddeld zijn de zijden van een seniorenbed 47 cm hoog. Dit maakt dat het in- en uit bed stappen makkelijker is. Ook het opmaken van het bed is minder zwaar voor uw rug door de comfortabele hoogte. Naast de basishoogte van het seniorenbed, heeft u ook de mogelijkheid zelf de hoogte in te stellen met behulp van de verstelbare bedbodem. 

Bij een besteding vanaf € 400,- wordt het bed gratis bij u thuis geleverd en gemonteerd.

  

  Seniorenbedden: ook voor lange mensen

  Doordat het seniorenbed hoger is dan gemiddeld, is een seniorenbed niet alleen extra comfortabel voor senioren. Ook lange mensen ondervinden meer gemak van een hoger bed. Bovendien heeft elke gebruiker van een seniorenbed baat bij een matras dat hoger ligt dan de bedrand. U zit bij het in- en uitstappen op de zachte matras en niet op een harde bedrand. Voor alle seniorenbedden van Slaapkamerweb geldt dat de bedden verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Zo vindt u altijd een seniorenbed dat bij u past!

  Seniorenbedden in alle denkbare maten

  Wij kunnen uw bed leveren in veel verschillende breedte- en lengtematen en denken graag met u mee over uw ideale bed. Bij ons heeft u een ruime keuze tussen verschillende soorten seniorenbedden. Neem gerust contact met ons op zodat u meteen weet wat we voor u kunnen doen.

  Een seniorenbed met de juiste bedbodem

  In onze webshop vindt u naast een ruime collectie seniorenbedden ook bedbodems in alle soorten en maten. Uniek is onze collectie elektrisch verstelbare lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en/of voeteneinde kunt u uw seniorenbed zonder lichamelijke inspanningen comfortabel verstellen.

  Zorgbedden

  Naast gewone seniorenbedden vindt u in onze webshop ook zorgbedden. Dit zijn bedden die uitstekend geschikt zijn voor wanneer u door ziekte of een ongeval langere tijd aan bed gebonden bent. Een zorgbed biedt u alle comfort die u nodig heeft wanneer u veel tijd doorbengt in bed en is bovendien in hoogte verstelbaar zodat ook uw familie of zorgverleners u de juiste zorg kunnen bieden. Omdat we begrijpen dat de nood soms hoog is, leveren we een zorgbed altijd zo snel mogelijk, vaak al binnen twee weken.