Seniorenbedden

» Meer informatie

Een seniorenbed met de juiste bedbodem

In onze webshop vindt u naast een ruime collectie seniorenbedden ook bedbodems in alle soorten en maten. Uniek is onze collectie elektrisch verstelbare lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en/of voeteneinde kunt u uw seniorenbed zonder lichamelijke inspanningen comfortabel verstellen.

Zorgbedden

Naast gewone seniorenbedden vindt u in onze webshop ook zorgbedden. Dit zijn bedden die uitstekend geschikt zijn voor wanneer u door ziekte of een ongeval langere tijd aan bed gebonden bent. Een zorgbed biedt u alle comfort die u nodig heeft wanneer u veel tijd doorbengt in bed en is bovendien in hoogte verstelbaar zodat ook uw familie of zorgverleners u de juiste zorg kunnen bieden. Omdat we begrijpen dat de nood soms hoog is, leveren we een zorgbed altijd zo snel mogelijk, vaak al binnen twee weken.


« Terug naar de vorige pagina

Seniorenbedden

Een seniorenbed, ook wel een bed op comforthoogte genoemd, is een bed met grote voordelen ten opzichte van reguliere bedden.

Heeft u moeite met het in- en uitstappen van uw bed?
Is het opmaken van uw bed een probleem?

Een bed op comforthoogte is niet alleen geschikt voor ouderen. Ook als u lang bent biedt het meer gemak. Een seniorenbed is hoger dan een regulier bed. Dit voorkomt veel problemen.

De zijden van een seniorenbed hebben een gemiddelde hoogte van 47 centimeter. Door het speciale ontwerp en de mogelijkheid de hoogte zelf in te stellen, ligt het matras hoger in het bed. Hierdoor gaat u op het zachte matras zitten en niet op een harde bedrand. De comfortabele hoogte voorkomt verder onnodige belasting van uw rug bij het opmaken.

De voordelen van een seniorenbed:

  • Gemak bij het in en uit bed stappen
  • Zelf in te stellen op comforthoogte
  • Minder belasting van uw rug bij het bed opmaken
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Seniorenbedden in alle denkbare maten

Wij kunnen uw bed leveren in veel verschillende breedte- en lengtematen en denken graag met u mee over uw ideale bed. Bij ons heeft u een ruime keuze tussen verschillende soorten seniorenbedden. Zo vindt u altijd een model dat perfect bij u past! Neem gerust contact met ons op.  

Bij een besteding vanaf € 400,- wordt het bed gratis bij u thuis geleverd en gemonteerd.

 

 

 

Slaapkamerweb

9.8/10

Vandaag, 14/09/2018 is mijn garderobekast geleverd, en gemonteerd. De heren waren goed op tijd, beleefd, vriendelijk, en zeer professioneel. Zoals besteld, precies zo gemonteerd. Geweldig. De heren deden er niet lang over, top gemonteerd, ik ben er ontzettend blij mee!!! Ze vroegen precies hoe...

Berri Sciarone

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Kledingkasten | Stel uw kast zelf samen Stel uw kast zelf samen

We maken het kopen van een kast graag makkelijk voor u. Daarom kunt u bij het bestellen van een kast met onze handige tool ook de hele indeling zelf samenstellen. Zo heeft uw nieuwe kledingkast niet alleen de uitstraling die u wenst, maar ook de ideale indeling. Probeer het maar eens bij één van onze kledingkasten.

» Bekijk kledingkasten
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 574 beoordelingen.
© 2008 - 2018 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy Policy | Cookies | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken