Seniorenbedden

Een seniorenbed, ook wel een bed op comforthoogte genoemd, is een bed met grote voordelen ten opzichte van reguliere bedden.

Heeft u moeite met het in- en uitstappen van uw bed?
Is het opmaken van uw bed een probleem?

Een bed op comforthoogte is niet alleen geschikt voor ouderen. Ook als u lang bent biedt het meer gemak. Een seniorenbed is hoger dan een regulier bed. Dit voorkomt veel problemen.

De zijden van een seniorenbed hebben een gemiddelde hoogte van 47 centimeter. Door het speciale ontwerp en de mogelijkheid de hoogte zelf in te stellen, ligt het matras hoger in het bed. Hierdoor gaat u op het zachte matras zitten en niet op een harde bedrand. De comfortabele hoogte voorkomt verder onnodige belasting van uw rug bij het opmaken.

De voordelen van een seniorenbed:

 • Gemak bij het in en uit bed stappen
 • Zelf in te stellen op comforthoogte
 • Minder belasting van uw rug bij het bed opmaken
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Seniorenbedden in alle denkbare maten

Wij kunnen uw bed leveren in veel verschillende breedte- en lengtematen en denken graag met u mee over uw ideale bed. Bij ons heeft u een ruime keuze tussen verschillende soorten seniorenbedden. Zo vindt u altijd een model dat perfect bij u past! Neem gerust contact met ons op.  

Bij een besteding vanaf € 400,- wordt het bed gratis bij u thuis geleverd en gemonteerd.

  

  Een seniorenbed met de juiste bedbodem

  In onze webshop vindt u naast een ruime collectie seniorenbedden ook bedbodems in alle soorten en maten. Uniek is onze collectie elektrisch verstelbare lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en/of voeteneinde kunt u uw seniorenbed zonder lichamelijke inspanningen comfortabel verstellen.

  Zorgbedden

  Naast gewone seniorenbedden vindt u in onze webshop ook zorgbedden. Dit zijn bedden die uitstekend geschikt zijn voor wanneer u door ziekte of een ongeval langere tijd aan bed gebonden bent. Een zorgbed biedt u alle comfort die u nodig heeft wanneer u veel tijd doorbengt in bed en is bovendien in hoogte verstelbaar zodat ook uw familie of zorgverleners u de juiste zorg kunnen bieden. Omdat we begrijpen dat de nood soms hoog is, leveren we een zorgbed altijd zo snel mogelijk, vaak al binnen twee weken.

  webwinkel keurmerk
  Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken