golf
Sorteren:

  Seniorenbedden: ook voor lange mensen

  Doordat het seniorenbed hoger is dan gemiddeld, is een seniorenbed niet alleen extra comfortabel voor senioren. Ook lange mensen ondervinden meer gemak van een hoger bed. Bovendien heeft elke gebruiker van een seniorenbed baat bij een matras dat hoger ligt dan de bedrand. U zit bij het in- en uitstappen op de zachte matras en niet op een harde bedrand. Voor alle seniorenbedden van Slaapkamerweb geldt dat de bedden verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Zo vindt u altijd een seniorenbed dat bij u past!

  Seniorenbedden in alle denkbare maten

  Wij kunnen uw bed leveren in veel verschillende breedte- en lengtematen en denken graag met u mee over uw ideale bed. Bij ons heeft u een ruime keuze tussen verschillende soorten seniorenbedden. Neem gerust contact met ons op zodat u meteen weet wat we voor u kunnen doen.

  Een seniorenbed met de juiste bedbodem

  In onze webshop vindt u naast een ruime collectie seniorenbedden ook bedbodems in alle soorten en maten. Uniek is onze collectie elektrisch verstelbare lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Met een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en/of voeteneinde kunt u uw seniorenbed zonder lichamelijke inspanningen comfortabel verstellen.

  Zorgbedden

  Naast gewone seniorenbedden vindt u in onze webshop ook zorgbedden. Dit zijn bedden die uitstekend geschikt zijn voor wanneer u door ziekte of een ongeval langere tijd aan bed gebonden bent. Een zorgbed biedt u alle comfort die u nodig heeft wanneer u veel tijd doorbengt in bed en is bovendien in hoogte verstelbaar zodat ook uw familie of zorgverleners u de juiste zorg kunnen bieden. Omdat we begrijpen dat de nood soms hoog is, leveren we een zorgbed altijd zo snel mogelijk, vaak al binnen twee weken.