Levertijd

Slaapkamerweb streeft ernaar om uw bestelling snel en adequaat te bezorgen en eventueel te monteren. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, verneemt u per e-mail een verwachte levertijd van uw bestelling. Zo gauw wij uw bestelling compleet hebben, zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een bezorg-/montageafspraak. Wij bezorgen en monteren van dinsdag tot en met zaterdag.  

Over het algemeen gelden de volgende levertijden*:

*Rondom de feestdagen en zomervakantie kan de levertijd langer zijn. Wilt u graag de meest actuele levertijd weten, neemt u dan contact met ons op.
 

Kledingkasten

De standaard levertijd op de Royal kledingkasten bedraagt ca. 5 tot 7 weken. De standaard levertijd voor onze Premium kledingkasten bedraagt 6 tot 9 weken. Voor de meest actuele levertijd kunt u het beste contact met ons opnemen. Heeft u sneller een kledingkast nodig? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren over onze voorraadkasten.
 

Bedden

De levertijd van onze bedden kan verschillen. Bij het bed zelf staat veelal de levertijd vermeld. De levertijd kan dan ook bij onze bedden uitlopen van 1 à 9 weken. Mocht u graag voor een bepaalt model de exacte levertijd wensen, neemt u contact met ons op.
 

Vouwbedden

Over het algemeen hebben wij al onze vouwbedden in voorraad. De levertijd voor een vouwbed kan dan uitlopen van 1 tot 10 werkdagen. Om een vouwbed zo snel als mogelijk bij u te krijgen, kunnen wij deze per koeriersdienst naar u toezenden. In dit geval wordt het vouwbed tot aan uw eerste voordeur gezet en dient u zelf nog de wieltjes te monteren. Ook dient de betaling voor verzending bij ons binnen zijn. Wanneer u graag wenst dat wij het vouwbed persoonlijk bij u komen bezorgen en monteren, is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. In dit geval wordt het vouwbed zo snel als mogelijk bij u bezorgd en gemonteerd, zodra wij bij u in de buurt zijn. Wilt u graag zeker zijn dat wij het vouwbed in voorraad hebben en wat het snelste moment is dat wij het vouwbed bij u kunnen komen bezorgen en monteren? Neemt u dan contact met ons op.


Bedbodems

De meeste bedbodems hebben wij uit voorraad leverbaar. Wanneer dit het geval is, kunnen wij de bedbodems al binnen 2 werkdagen bij u per koeriersdienst naar u toezenden. In dat geval wordt de bedbodem bij uw eerste voordeur neergezet. Wij kunnen ook uw bedbodem(s) bij u komen bezorgen in dat geval kan de levertijd uitlopen tot 3 weken. Mocht de betreffende bedbodem niet in voorraad zijn, kan de levertijd uitlopen tot 6 weken. Wanneer u bedbodem(s) bij een van onze bedden besteld, zullen wij deze gelijk met uw bed uitleveren. Mocht u graag alleen bedbodem(s) wensen te bestellen en hier de exacte levertijd van wensen te weten, neemt u dan contact met ons op.


Matrassen

De levertijd van onze matrassen kan verschillen. De levertijd verschilt hierbij tussen de 2 werkdagen tot 5 weken. Wilt u het matras zo snel als mogelijk in huis hebben? In dat geval kunnen wij een matras naar u toezenden via een koeriersdienst. Uw matras wordt dan tot aan uw eerste voordeur geleverd. U dient dan zelf het matras op de door u gewenste plek te brengen. Ook dient de betaling voor verzending bij ons binnen zijn. Wanneer u een matras bij één van onze bedden besteld, zullen wij deze gelijk met uw bed uitleveren. Mocht u graag alleen een matras wensen te bestellen en hier de exacte levertijd van wensen te weten, neemt u dan contact met ons op.
 

Dekbedden

Doorgaans hebben wij al onze dekbedden in voorraad, zodat u het dekbed na bestelling al binnen 2 werkdagen bij u in huis kunt verwachten. Mochten wij het door u bestelde dekbed onverhoopt niet in voorraad hebben, kan de levertijd uitlopen tot maximaal 10 werkdagen. Mocht u een dekbed hebben besteld bij een product met een langere levertijd, wordt het dekbed gelijk meegenomen met het product met de langste levertijd. Wilt u uw dekbed eerder ontvangen? Dit kunt u vermelden in stap 3 van het bestelproces.


Overig beddengoed, kussens, moltons, hoeslakens, kussenslopen en dekbedovertrekken

Doorgaans hebben wij al ons beddengoed in voorraad, zodat u uw beddengoed na bestelling al binnen 2 werkdagen bij u in huis kunt verwachten. Mochten wij het door u bestelde beddengoed niet in voorraad hebben, zullen wij u per e-mail informeren over de verwachte levertijd. Mocht u overig beddengoed hebben besteld bij een product met een langere levertijd, wordt het dekbed gelijk meegenomen met het product met de langste levertijd. Wilt u uw beddengoed eerder ontvangen? Dit kunt u vermelden in stap 3 van het bestelproces.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 646 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken