Over Slaapkamerweb

familie DemmersSlaapkamerweb is de webshop van slaapkamer speciaalzaak Slaapkamerweb BV uit Zutphen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1983 en zijn alweer ruim 35 jaar gevestigd in Zutphen. De webshop Slaapkamerweb.nl is 10 jaar geleden opgezet naast onze winkel. Zowel via internet als in de toonzaal staan we garant voor goed advies en slaapcomfort voor een eerlijke prijs. Onze toonzaal vindt u aan de Loskade 4 in Zutphen. Hier kunt u een selectie van ons assortiment slaapkamermeubels bekijken en natuurlijk kunt u ook komen proef liggen.
 

Online dezelfde service als in de toonzaal

In onze webshop krijgt u dezelfde service, kwaliteit en producten als in onze speciaalzaak in Zutphen, maar dan digitaal. Een goede service is voor ons erg belangrijk. Deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen, mailen of langskomen in de toonzaal. Wij helpen u graag.
 

GRATIS bezorging én montage

U krijgt uw bestelling gratis thuisbezorgd wanneer u voor € 400,- of meer bestelt. Bij bezorging is gratis plaatsing van de meubelen vanzelfsprekend, omdat service voorop staat bij ons.


Bekijk onze contact pagina voor openingstijden van onze speciaalzaak in Zutphen en onze contact gegevens.

Foto toonzaal & magazijn