Over ons


Hoewel we al meer dan 40 jaar een familiebedrijf zijn, behoort een groot deel van onze medewerkers niet meer tot de familie Demmers. Onderling is er nog altijd sprake van een familiesfeer en een aanpakkersmentaliteit.

We weten elkaar dan ook perfect te vinden en te ondersteunen in verschillende werkzaamheden die elkaar ook in veel gevallen overlappen. Ook weet iedereen een persoonlijke bijdrage te leveren en vormen we samen een hecht team.



Een aantal van ons ontmoet u misschien in onze toonzaal, spreekt u aan de telefoon, of heeft u mailcontact mee gehad, maar we zijn met veel meer! Achter onze online webshop staat namelijk een specialistisch team met kennis van zaken.

Daarom willen wij u graag voorstellen aan de medewerkers van Slaapkamerweb:


Opgegroeid in de slaapkamerspeciaalzaak van zijn ouders, heeft Niek junior nooit echt de bedoeling gehad om dit zelf voort te gaan zetten. Toch rolt hij er in en voelt zich ook al gauw verbonden met het bedrijf en geeft het een nieuwe richting. Mede dankzij zijn visie kwam er al in 2007 een online webshop waaruit ‘Slaapkamerweb’ werd geboren en in 2017 neemt hij het bedrijf van zijn ouders over.  

Niek richt zich met zijn bedrijfsvoering op een hoge klanttevredenheid. Met zijn jarenlange kennis, die er eigenlijk al met de paplepel is ingegoten, zie je dat terug aan de keuze voor het Slaapkamerweb assortiment en de mogelijkheden die wij de klant geven om bijvoorbeeld een kledingkast helemaal zelf samen te stellen.

Met zijn innovatieve blik op de toekomst en kennis van zaken, is zijn hoogste doel om zijn klanten gelukkig te maken. 

Zonder Jennie zou er geen Slaapkamerweb zijn zoals we het nu kennen. Samen met haar man Niek senior, waarvan wij in 2022 helaas afscheid hebben moeten nemen, waren zij de grondleggers.

Inmiddels geniet Jennie van haar welverdiende pensioen en mogen wij toch zo’n één keer in de week van haar aanwezigheid genieten. Ondertussen helpt ze ook nog mee met allerhande klussen en weet ze aan het einde van het jaar ook nog altijd netjes de balans op te maken.  

Ondanks dat het altijd fijn en gezellig is om met Juliet te kletsen, is zij in veel gevallen eigenlijk niet de persoon die u wil spreken. Juliet is namelijk degene die contact met u opneemt als er wat mis is met uw bestelling, of die u te spreken krijgt wanneer u een klacht en/ of mindere ervaring heeft gehad.

Als u haar dan toch aan de lijn krijgt, is het wel erg fijn dat zij uw probleem, of klacht serieus neemt en er alles aan doet om dit zo snel als mogelijk voor u op te lossen. Een stukje klantenservice wat voor ons erg belangrijk is en Juliet wel is toevertrouwd. 

Een prettige collega op kantoor, die daarnaast ook veel administratieve werkzaamheden op zich neemt, zoals ook een groot gedeelte van de orderadministratie. Door haar zorgvuldige werken en doortastende vermogens weet zij op voorhand al veel fouten op te sporen en te corrigeren. 

Als inmiddels echtgenote van Niek Demmers junior, heeft Carolien ook zeker haar hart verloren aan Slaapkamerweb en is een echte aanwinst voor het bedrijf. Carolien is al sinds 2016 de stuwende kracht op kantoor, in het magazijn en ook in de toonzaal helpt ze de Slaapkamerweb- klant met veel plezier. Of het nu gaat om klantcontact, planning, online werkzaamheden aan de webshop of bijvoorbeeld bestellingen. Ze heeft overal zicht op en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. 

Ik kan je dus misschien beter vertellen wat Carolien niet doet en dan zou ik waarschijnlijk uitkomen bij monteren. Ze is echter de beroerdste niet en ik weet zeker dat ze ook daarbij haar mannetje zal staan.

In 2014 begonnen als monteur weet Ronny inmiddels van de hoed en de rand als het gaat om onze producten, bestellingen en vele andere zaken omtrent Slaapkamerweb.

Twijfelt u over een zweef- of schuifdeurkast, dan kan Ronny u daar perfect in adviseren! Ronny’s kritische blik maakt hem tot de ‘hoekkast specialist’ binnen ons team, maar hij is veel meer dan dat. 

U treft onze vliegende keep zo nu en dan in de toonzaal en aan de telefoon, maar is veelal op kantoor of in het magazijn te vinden. Het woord 'manager' zal Ronny niet heel erg aanspreken, toch neemt hij als manager van het magazijn een groot deel van het voorraadbeheer op zich, samen met de in- en uitvoer van onze producten en de voorraad.

De wijzen komen uit het oosten en zo ook onze marketing- en SEO specialist Niels. Hij zorgt dat ons aanbod gezien wordt en u als klant een prettige klantreis maakt gedurende uw bezoek aan onze webshop. Zowel coördinerend als uitvoerend werkt Niels richting duidelijke doelstellingen en geeft deze een waardevolle invulling waarop doorgebouwd kan worden. Met zijn analytische en kritische blik is hij een waardevolle kracht. Strategisch, doordacht en hard werken dat is zijn motto.

Anders dan je van een marketingman zou verwachten, hebben wij er één in huis met een nuchtere mentaliteit, zonder bla-bla en met humor, zoals je van een echte tukker kunt verwachten.


Een gastheer avant la lettre, dat is onze verkoopadviseur Edwin! Daarnaast heeft hij veel specialisme in huis en jarenlange deskundige kennis omtrent alles wat te maken heeft met comfortabel slapen en slaapkamermeubilair.

Edwin vertelt u graag over alle mogelijkheden van ons aanbod en onze service. Wenst u advies, dan bent u bij hem aan het juiste adres. Bovendien is Edwin uitstekend op de hoogte van de laatste trends in meubelland. Twijfelt u over kleuren of materialen, Edwin helpt u graag! 

U treft Edwin in onze toonzaal, of aan de telefoon wanneer u vragen heeft. Geen opdringerige verkooppraatjes maar passend en persoonlijk klantcontact, daarin ontmoet u Edwin. 

Veel van wat u hier in onze webshop leest, komt uit mijn pen, of liever toetsenbord. Naast het schrijven van productteksten, voorzie ik de webshop, blog en de sociale kanalen van content. Naast een stuk websitebeheer werk ik vooral veel samen met Niels aan de marketing van Slaapkamerweb. 

Kortgezegd werk ik er hard aan om uw winkelervaring in onze webshop, zo plezierig mogelijk te maken en u te voorzien van de benodigde informatie. Aangezien goed en conformatabel slapen een persoonlijk gegeven is en onze producten en mogelijkheden daarbij uitgebreid en gecompliceerd kunnen zijn, wil ik uw winkelervaring graag zo duidelijk, leuk en makkelijk mogelijk maken.   

Als uw bestelling thuis afgeleverd is en wellicht gemonteerd, dan zorgt Johan ervoor dat er na terugkomst van onze monteurs, hetgeen er nog in de bus is achtergebleven en het verpakkingsmateriaal netjes wordt gerecycled.

Daarnaast is Johan een helpende hand voor allerhande klusjes en zorgt hij ervoor dat er tijdens onze lunchpauze een lekker soepje voor iedereen klaarstaat, want gezond leven is zijn motto!

Wij beschikken zelf over een eigen en specialistisch montageteam, voor de bezorging- en/of montage van uw aankoop. Gedeeltelijk maken we ook gebruik van de diensten van transportbedrijf Hoesktra, PostNL en voor montageklussen werken we samen met montagebedrijf Montrieurs.

Kwaliteit met volop mogelijkheden voor een scherpe prijs 

Zowel online als in de toonzaal staan we garant voor goed advies en slaapcomfort, met kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Van oudsher hebben wij natuurlijk korte lijnen met fabrikanten en leveranciers en kiezen wij onze producten die in de webshop komen met zorg uit op kwaliteit. Daarbij is een belangrijke leidraad onze jarenlange (product)kennis van zaken, die wij in de jaren hebben opgedaan. Bovendien legt u gemakkelijk en snel contact met onze specialisten voor vragen en advies. 

Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel en stopt dan ook zeker niet na uw bestelling. Zo houden wij u ook netjes op de hoogte van uw bestelling en kunt u gebruikmaken van onze bezorg- en/of montage service.

Onze toonzaal te Zutphen

Onze toonzaal vindt u aan de Loskade 4 in Zutphen. Hier kunt u een selectie van ons assortiment slaapkamermeubelen bekijken en natuurlijk kunt u hier ook terecht om bijvoorbeeld proef te liggen op onze boxsprings of matrassen. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies en tips waar u zelf misschien niet aan heeft gedacht.