Over Slaapkamerweb

Slaapkamerweb is de webshop van slaapkamerspeciaalzaak Slaapkamerweb BV uit Zutphen. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1983 en wij zijn inmiddels alweer ruim 40 jaar gevestigd in Zutphen.

De webshop Slaapkamerweb.nl is 1 januari 2017 opgezet naast onze fysieke winkel/toonzaal.Online dezelfde service als in de toonzaal

Zowel online als in de toonzaal staan we garant voor goed advies en slaapcomfort, met kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel en stopt dan ook zeker niet na uw bestelling. Zo houden wij u netjes op de hoogte van uw bestelling en kunt u gebruikmaken van onze bezorg- en/of montage service

Kwaliteit met volop mogelijkheden voor een scherpe prijs 

Daarnaast is onze webshop gevuld met een breed assortiment aan producten waar wij op kunnen vertrouwen dat onze klanten er een lange tijd plezier aan zullen beleven. Van oudsher hebben wij natuurlijk korte lijnen met fabrikanten en leveranciers en kiezen wij onze producten die in de webshop komen met zorg uit op kwaliteit. Daarbij is een belangrijke leidraad onze jarenlange (product)kennis van zaken, die wij in de jaren hebben opgedaan. Bovendien legt u gemakkelijk en snel contact met onze specialisten voor vragen en advies. Dit kan gemakkelijk online via whatsappde mail en chat, maar ook telefonisch en natuurlijk bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom in onze toonzaal! 

Onze toonzaal te Zutphen

Onze toonzaal vindt u aan de Loskade 4 in Zutphen. Hier kunt u een selectie van ons assortiment slaapkamermeubelen bekijken en natuurlijk kunt u hier ook terecht om bijvoorbeeld proef te komen liggen. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies en tips waar u zelf misschien niet aan heeft gedacht.