Bed met laden

Een bed met laden is praktisch. Bedlades geven u extra opbergruimte zonder meer meubelen in uw slaapkamer te hoeven plaatsen. Normaal gesproken wordt de ruimte onder een bed nauwelijks benut en is dit een verzamelplaats voor stof. De ruimte onder het bed benut u op effectieve wijze met een bed met lades! Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld extra dekbedden en beddengoed, maar ook voor bijvoorbeeld het speelgoed van de kinderen. 

Bed met opberglades: vaak de ideale oplossing

Wanneer mensen eenmaal een bed met bedlades gewend zijn, willen zij vaak niet anders meer. Laden onder het bed geven u extra opbergruimte cadeau zonder meer kastruimte te hoeven realiseren. Een ruimtebesparende oplossing die bovendien zorgt voor minder schoonmaakwerk. De stoffige ruimte onder uw bed wordt immers effectief en op een gunstige manier benut. Ideaal!

Ruime keuze bedden met lades

Bent u op zoek naar een bed met laden? Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim assortiment bedden in elke denkbare maat. Behalve standaard eenpersoons- en tweepersoonbedden vindt u in onze webshop ook twijfelaars en kinderbedden met lades. Hieronder vindt u een selectie van bedframes met lades die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Er staan verschillende soorten bedframes in onze webshop:

  • Bedden standaard uitgevoerd met laden
  • Bedden die optioneel met 1 of meerdere lades geleverd kunnen worden
  • Bedden met optionele slaaplade (uiteraard ook bruikbaar als opbergruimte)

Productaanbod bed met laden

Comfortabel liggen in bed met laden

Wilt u graag de bedden met laden in het echt bekijken? En daarbij misschien wat persoonlijk advies? U kunt altijd langskomen in onze showroom, deze is gevestigd in Zutphen. Hier staan de bedden opgesteld en kunt u ook verschillende matrassen en bedbodems bekijken. U bent van harte welkom.

Bed met laden tot in uw slaapkamer gebracht

Na uw bestelling gaan wij voor u aan het werk. Wij zorgen ervoor dat het bed bij u thuis wordt gebracht. Voor alle bedden vanaf 400 euro brengen wij hier geen kosten in rekening. Ook zorgen we ervoor dat het bed opgebouwd wordt in de door u gewenste kamer. Onze rommel nemen we weer mee zodat u hier geen last van heeft. Wij wensen u alvast welterusten!