Bed 200x200 cm

Beschikt u over een slaapkamer van royaal formaat? Dan maakt u het helemaal af met een royaal tweepersoonsbed waarin u volop bewegingsruimte heeft! U kunt dan ook bij Slaapkamerweb terecht voor diverse comfortabele kingsize bedden, waaronder een kingsize bed van 200x200 cm.

Gratis bezorging en montage van uw 200x200 bed!

Bestelt u voor tenminste € 400,- in onze webshop? Dan regelen we de bezorging en montage van uw 200x200 bed helemaal gratis. We spreken met u af wanneer we het bed komen brengen, en verzorgen dan gelijk een professionele montage op de plek van uw voorkeur. U hoeft dus alleen uw oude bed te verplaatsen en plek te maken voor uw nieuwe bed!

 Productaanbod bed 200x200

Is een 200x200 bed de juiste maat?

Een bed van 200x200 is een uitstekende keuze wanneer uw slaapkamer daar voldoende ruimte voor biedt en u en uw partner niet langer zijn dan circa 1.85. Het ideale bed is namelijk ongeveer 20 centimeter langer dan uzelf. Vanaf een lengte van ongeveer 1.90m adviseren we u een bed van 200x210 cm. Bent u zelfs rond de 2.00 meter lang, dan biedt een bed van 200x220 cm u voldoende ruimte voor uw voeten. De ideale lengte van uw bed is namelijk essentieel voor uw nachtrust.

Bent u niet zo lang en is een bed van 200 cm voor u lang genoeg, maar twijfelt u over de breedte van een bed van 200x200 cm? In onze webshop vindt u ook ietse kleinere bedden (180x200 bedden) en gewone tweepersoonsbedden van 160x200 cm.

Matrassen, dekbedden en bedbodems voor een 200x200 bed

Wij van Slaapkamerweb vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt voor alle benodigdheden van uw complete 200x200 bed. U kunt bij ons dan ook bijbehorende matrassen en bedbodems vinden.

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

Er is in de winkel uitgebreid met ons meegedacht voor een passend advies. In een klein kamertje, zonder extra ruimte is snel en keurig het bed gebracht ( we wonen 2 hoog). Gemonteerd door heel aardige en efficiënte mannen en ons matras ( Hybride matras Intense) ligt super de luxe en zeer comfortabel)! Wij zijn helemaal blij ermee en zeer tevreden over Slaapkamerweb.

Fam. Kooij uit Amsterdam

Vandaag zou er een driedeurskast geleverd worden. De heren waren keurig op tijd en hadden de kast snel en vakkundig in elkaar gezet. Ondanks dat een van hen grieperig was. Compliment voor de mannen en dit bedrijf is een aanrader. Ook de verkoopster was zeer deskundig en dacht goed met ons mee.

Dirk Takken uit Veenendaal

Keurige aflevering. Snelle montage. Oude bed mee retour. Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe bed. De keus die we maakten via de website was helemaal naar onze verwachting. Dit bedrijf is een aanbeveling voor onze vrienden en kennissen.

Paul den Hoed uit Rotterdam
» Lees alle reviews

U kunt uw bed (vanaf €250 euro) gespreid te betalen via SprayPay. De termijnen zijn 12, 18, 24 of 36 maanden.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken