Kingsize bed kopen

Kingsize bedden vallen op door hun royale afmetingen. Deze extra ruime tweepersoons bedden bieden u volop slaapcomfort. Een kingsize bed heeft een afmeting van tenminste 200x200 centimeter. Al die ruimte is heerlijk als u graag languit in bed ligt en u over een voldoende ruime slaapkamer beschikt. Is uw slaapkamer niet zo groot? Dan is een tweepersoons bed van 180x200 misschien ook een goede optie.
 

Lengte van het kingsize bed

De juiste bedlengte draagt bij aan een goede nachtrust. De ideale lengte van uw kingsize bed is ca. 20 centimeter langer dan de langste persoon die erin slaapt. Nederlanders zijn een lang volk en een lengte van rond de 2,00 meter is niet uitzonderlijk. Om die reden vindt u in onze webshop kingsize bedden met verschillende lengtematen. Al vanaf een lichaamslengte van circa 1,90 geeft een extra lang kingsize bed u méér comfort dan de standaardlengte van 200 cm! Bekijk ook de bedden per maat:

Gratis bezorging en montage

Kingsize bedden vanaf € 400,- (totale besteding in onze webshop) worden gratis bij u thuis afgeleverd en professioneel gemonteerd. Voor een scherpe prijs wordt u dus niet achtergelaten met een bouwpakket, maar kunt u gewoon genieten van uw nieuwe extra grote tweepersoonsbed!
 

Productaanbod kingsize bed

 

Kingsize matrassen, dekbedden en bedbodems

Uw nieuwe kingsize bed dient natuurlijk te worden uitgerust met een passende bedbodem en matras. Vanzelfsprekend vindt u in onze webshop ook matrassen en bedbodems die geschikt zijn voor een bed van 200 centimeter breed. Ook voor dekbedden voor uw kingsize bed bent u bij ons aan het juiste adres. Sommige dekbedden zijn zelfs leverbaar tot 260x220 centimeter. Het ideale dekbed is ca. 40 centimeter breder dan het bed.