Vouwbedden

Vouwbedden zijn enorm praktisch en ruimtebesparend. Onze robuuste vouwbedden gaan lang mee en hebben een hoog comfort. Ideaal als logeerbed. Bekijk onze geliefde vouwbedden.

Vouwbed kopen? Opklapbedden om eenvoudig op te bergen

Heeft u een kleine slaapkamer of logeerkamer? Of wilt u regelmatig een extra logeerbed kunnen plaatsen in een gewone slaapkamer? Dan is een vouwbed echt een uitkomst! Handig als u over weinig ruimte beschikt, of als u op zoek bent naar een logeerbed dat eenvoudig kan worden opgeborgen in een berging of kast.

In onze webshop vindt u een ruime collectie aansprekende vouwbedden. Onze logeerbedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Ook als u ze regelmatig in- en uitklapt. De meeste bedden zijn automatisch uitklapbaar waardoor het u geen inspanning kost om het logeerbed neer te zetten.

Vouwbedden met spiraalbodem of lattenbodem

U kunt kiezen uit bedden met een spiraalbodem of een lattenbodem. Spiraalbodems zijn uitermate sterk en ventileren goed. De lattenbodems hebben 12 latten en bieden goede ondersteuning. Bij onze lattenbodembedden kunt u het hoofdeind omhoog zetten voor extra comfort.

De meeste vouwbedden zijn heel eenvoudig op te zetten en beschikken over wieltjes, waardoor u ze eenvoudig kunt opbergen en verplaatsen.

Uw vouwbed gratis thuisbezorgd

Bij Slaapkamerweb worden alle vouwbedden vanaf 400,- gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Bestelt u er ook direct een matras of beddengoed bij? Dan brengen onze monteurs dat uiteraard direct voor u mee. Onze monteurs plaatsen het bed in de kamer die u wilt. Ook nemen ze het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Het enige dat u hoeft te doen, is een kop koffie zetten. U heeft er verder geen omkijken naar, want Slaapkamerweb regelt alles voor u! 

Meer logeerbedden? Ontdek ons aanbod

In onze webshop vindt u comfortabele vouwbedden en onderschuifbedden. Ideaal als logeerbed. Onze bedden hebben een hoog ligcomfort en zijn ook nog eens praktisch en eenvoudig op te bergen. Bestel vandaag nog online of kom langs in onze toonzaal in Zutphen, spreek uw wens(en) uit en wij helpen u graag verder!

Ook interessant voor u: