Vouwbedden

Heeft u een kleine slaapkamer of logeerkamer? Of wilt u regelmatig een extra logeerbed kunnen plaatsen in een gewone slaapkamer? Dan is een vouwbed echt een uitkomst! Handig als u over weinig ruimte beschikt, of als u op zoek bent naar een logeerbed dat eenvoudig kan worden opgeborgen in een berging of kast.

In onze webshop vindt u een ruime collectie aansprekende vouwbedden. Onze logeerbedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Ook als u ze regelmatig in- en uitklapt. De meeste bedden zijn automatisch uitklapbaar waardoor het u geen inspanning kost om het logeerbed neer te zetten.

Vouwbedden met spiraalbodem of lattenbodem

U kunt kiezen uit bedden met een spiraalbodem of een lattenbodem. Spiraalbodems zijn uitermate sterk en ventileren goed. De lattenbodems hebben 12 latten en bieden goede ondersteuning. Bij onze lattenbodembedden kunt u het hoofdeind omhoog zetten voor extra comfort.

De meeste vouwbedden zijn heel eenvoudig op te zetten en beschikken over wieltjes, waardoor u ze eenvoudig kunt opbergen en verplaatsen.

Producten binnen Vouwbedden

Uw vouwbed gratis thuisbezorgd

Bij Slaapkamerweb worden alle vouwbedden vanaf 400,- gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Bestelt u er ook direct een matras of beddengoed bij? Dan brengen onze monteurs dat uiteraard direct voor u mee. Onze monteurs plaatsen het bed in de kamer die u wilt. Ook nemen ze het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Het enige dat u hoeft te doen, is een kop koffie zetten. U heeft er verder geen omkijken naar, want Slaapkamerweb regelt alles voor u! 

Meer logeerbedden

In onze webshop vindt u ook andere soorten ruimtebesparende bedden en logeerbedden. Bekijk bijvoorbeeld ook eens: