Boxsprings

Een boxspring is niet alleen de eye catcher van uw slaapkamer, het is ook nog eens een genot om in een boxspring te slapen. De boxsprings van Slaapkamerweb zorgen er voor dat u op de juiste manier ondersteund wordt terwijl u slaapt. Onze boxsprings staan garant voor uitstekend ligcomfort, perfecte ventilatie en een lange levensduur. Door de geschikte topper aan te schaffen bij uw boxspring zorgt u bovendien voor extra comfort bovenop de ondersteuning die de boxspring u biedt. Met een boxspring bent u verzekerd van een solide en duurzaam bed dat optimale ondersteuning biedt.

Onze boxsprings zijn geheel naar eigen wensen en smaak samen te stellen. Zo kiest u zelf uw topper, kleur en materiaal voor de boxspring en creëert u uw droombed! Wij leveren onze boxsprings van 100 tot 200 cm breed en van 190 tot 220 cm lang. Dit betekent dat u altijd de afmeting vindt u zoekt, ook als u lang bent! Kortom: u kunt altijd perfect slapen op één van onze mooie boxsprings!

Boxspring maten

Wilt u een extra lange boxspring kopen met een lengte van 210 of 220 centimeter? Vrijwel alle producten uit onze webshop zijn leverbaar in diverse lengtematen. Kies hierboven de breedtemaat van uw voorkeur en u vindt daar het bed dat u zoekt in de juiste lengtemaat. 

Producten binnen Boxsprings

Gratis thuis bezorgd & gemonteerd

Wij bezorgen en monteren de boxspring gratis bij u thuis. Op deze manier hoeft u zelf niet te slepen en weet u zeker dat de boxspring onbeschadigd bij u thuis komt. Onze ervaren monteurs zetten de boxspring zo voor u in elkaar. Zij weten precies waar ze op moeten letten. Het enige wat u hoeft te doen, is het bed op te maken en u kunt heerlijk slapen! 

Antislip matrasonderlegger voor uw boxspring

De matrassen van uw boxspring kunnen gaan schuiven. Een anti slip mat is een eenvoudige en betaalbare oplossing hiervoor. Deze mat heeft een afmeting van 70x160 cm en past daardoor onzichtbaar onder uw matras. Een antislip matrasonderlegger doet daarom geen afbreuk aan het uiterlijk van uw nieuwe boxspring. U leest hier meer over de anti slip mat.

Boxspring bed anti slip mat

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken