Boxsprings

Een boxspring is niet alleen de eye catcher van uw slaapkamer, het is daarnaast ook nog eens een genot om in dit bed te slapen. De boxsprings van Slaapkamerweb zorgen er voor dat u op de juiste manier ondersteund wordt terwijl u slaapt. Onze boxsprings staan garant voor uitstekend ligcomfort, perfecte ventilatie en een lange levensduur. Door de geschikte topper aan te schaffen bij uw boxspring krijgt u net dat kleine beetje extra comfort bovenop het comfort dat de boxspring u biedt.

Onze boxsprings zijn geheel naar eigen wensen en smaak samen te stellen.
Kies zelf uw topper, kleur en materiaal voor de boxspring en creëer uw droombed!

Wij leveren onze boxsprings van 100 tot 200 cm breed en van 190 tot 220 cm lang. Ook als u lang bent, kunt u perfect slapen op één van onze mooie boxsprings!

Boxspring maten

Wilt u een extra lange boxspring kopen met een lengte van 210 of 220 centimeter? Vrijwel alle producten uit onze webshop zijn leverbaar in diverse lengtematen. Kies hierboven de breedtemaat van uw voorkeur en u vindt daar het bed dat u zoekt in de juiste lengtemaat. 

  Producten binnen Boxsprings

  Gratis thuisbezorgd & gemonteerd

  Wij bezorgen en monteren de boxspring gratis bij u thuis. Op deze manier hoeft u zelf niet te slepen en weet u zeker dat de boxspring onbeschadigd bij u thuis komt. Onze ervaren monteurs zetten de boxspring zo voor u in elkaar. Zij weten precies waar ze op moeten letten. Het enige wat u hoeft te doen, is het bed op te maken en u kunt heerlijk slapen! 

  Antislip matrasonderlegger voor uw boxspring

  De matrassen van uw boxspring kunnen gaan schuiven. Een anti slip mat is een eenvoudige en betaalbare oplossing hiervoor. Deze mat heeft een afmeting van 70x160 cm en past daardoor onzichtbaar onder uw matras.

  Een antislip matrasonderlegger doet daarom geen afbreuk aan het uiterlijk van uw nieuwe boxspring. U leest hier meer over de anti slip mat.

  Boxspring bed anti slip mat

  webwinkel keurmerk
  Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken