Boxspring 140x210
golf

Aanbod boxsprings

sort icon

Boxspring van 140 x 210 cm online bestellen

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage.  

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

De uitvoering van uw boxspring van 140 x 210 cm 

U heeft bij onze boxsprings qua comfort ook wat te kiezen, aangezien iedereen wat anders vindt is dat wel prettig! Bijvoorbeeld in de keuze voor een topmatras die voor de eerste laag comfort zorgt. Voor nog meer comfort kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring van 140 x 210 cm. Als u alleen in deze boxspring ligt, is het vaak ook mogelijk om deze synchroon- verstelbaar te maken. Normaal gesproken kunt u beide kanten afzonderlijk van elkaar verstellen, bij een synchroonverstelling bewegen beide zijden tegelijk/synchroon en kunt u lekker in het midden liggen en gebruik maken van deze functie.  

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de boxspring van 140 x 210 cm qua uitstraling ook bij u past! Daarom heeft u ook voor de uitvoering tal van opties waarmee u de boxspring helemaal eigen maakt. Het hoofdbord hangt samen met weke boxspring u kiest en bepaald voor een groot deel de uitstraling, maar de bekleding natuurlijk ook. Vaak heeft u bij de verschillende boxsprings met unieke hoofdborden dan ook veel opties voor stoffen of (kunst)leer. Voor een mooie basis kunt u vaak ook verschillende soorten poten.