Boxspring 140x210

Wij hebben een ruime collectie boxsprings geselecteerd die een hoge kwaliteit hebben en waarbij u veel mogelijkheden heeft voor de uitvoering. Zo ook voor de maatvoering! De maat 140 x 210 cm is een maat die niet heel standaard is. Toch hebben bijna al onze boxsprings de mogelijkheid om in deze maat uitgevoerd te kunnen worden. 

Deze afmeting is in de breedte net wat ruimer dan de twijfelaars maat van 120 cm en zal in bijna iedere slaapkamer goed passen! De lengte is juist weer wat langer dan de 200 cm die u veelal ziet. Hiermee creëert u net wat meer ruimte aan het voeteneinde. Aangezien een boxspring bestaat uit boxen, matrassen en een hoofdbord, komt er bij de lengte meestal ook nog zo’n 10 cm bij (dit verschilt echter per boxspring). 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Wij zijn een servicegericht bedrijf en willen u graag gedoe ontnemen, daarom bezorgen en monteren wij uw boxspring gratis. Bekijk voor de zekerheid alle voorwaarden die hieraan verbonden zijn. Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. 

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage.  

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings

De uitvoering van uw boxspring van 140 x 210 cm 

U heeft bij onze boxsprings qua comfort ook wat te kiezen, aangezien iedereen wat anders vindt is dat wel prettig! Bijvoorbeeld in de keuze voor een topmatras die voor de eerste laag comfort zorgt. Voor nog meer comfort kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring van 140 x 210 cm. Als u alleen in deze boxspring ligt, is het vaak ook mogelijk om deze synchroon- verstelbaar te maken. Normaal gesproken kunt u beide kanten afzonderlijk van elkaar verstellen, bij een synchroonverstelling bewegen beide zijden tegelijk/synchroon en kunt u lekker in het midden liggen en gebruik maken van deze functie.  

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de boxspring van 140 x 210 cm qua uitstraling ook bij u past! Daarom heeft u ook voor de uitvoering tal van opties waarmee u de boxspring helemaal eigen maakt. Het hoofdbord hangt samen met weke boxspring u kiest en bepaald voor een groot deel de uitstraling, maar de bekleding natuurlijk ook. Vaak heeft u bij de verschillende boxsprings met unieke hoofdborden dan ook veel opties voor stoffen of (kunst)leer. Voor een mooie basis kunt u vaak ook verschillende soorten poten. 

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

Joost uit Heerhugowaard

Zeer tevreden over de hele levering van begin tot eind, alsmede over de kwaliteit en de monteurs. Warm aanbevolen

R van Schaik uit Ter Aar
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken