boxspring pocketvering
golf

Aanbod boxsprings met pocketveren: 

sort icon

De juiste samenstelling van uw pocketgeveerde boxspring 

Een boxspring is eigenlijk een set van verschillende elementen, bij een 2 persoonsboxspring zitten er aan de basis zitten de 2 boxen met poten. Daarboven op liggen 2 matrassen, waarbij u vaak nog de keuze heeft om hierbij te bestellen in de hardheid van u (en uw partners) keuze. Zowel de boxen als de matrassen zijn voorzien van pocketveren, die u een goede ondersteuning geven. De topmatras, die hierboven komt, bestaat uit 1 geheel en daarin zijn ook verschillende opties in. Als u voor een elektrisch verstelbare variant gaat, dan hoort daar een splittopmatras bij, zodat u afzonderlijk van elkaar van de voorstelling kunt genieten. Deze topmatras maakt dat u de geul tussen de 2 matrassen nauwelijks opmerkt en als u bang bent dat u dit wel zult voelen, is het vaak ook mogelijk om voor een 2-persoons matras te gaan, onder de topmatras. Om het tot een echt mooi geheel te maken is de boxspring vaak voorzien van een hoofdbord. 

Qua afmetingen lopen de mogelijkheden uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Daarnaast kunt u naast de vlakke boxsprings ook kiezen voor een elektrisch verstelbare variant voor extra comfort. 

Boxspring online bestellen

Het is goed om voor het bestellen rekening te houden met dat, als de boxspring bij u via het trapgat naar boven moet, dit ook moet passen. De boxspring zal namelijk per onderdeel bij u naar boven worden en met name het hoofdbord, met vaak de grootste afmetingen, kan voor problemen zorgen. Heeft u hier vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Keuze in de uitvoering van uw boxspring

Het uiterlijk van de boxspring is uiteraard ook van belang. Zo heeft elke boxspring zijn eigen hoofdbord, die een groot deel van het uiterlijk bepaald! Maar de stoffering is hierbij ook een belangrijk gegeven. Dit kan in de meeste gevallen stof of kunstleer zijn in vele soorten en kleuren. Ook kunt u kiezen voor de uitvoering van de poten, deze verschillen in design, van opvallend tot natuurlijk in hout, chroom, metaal, of een kleur, u kunt zelf kiezen!

Vergeet bij het bestellen van de boxspring het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!