boxspring online
golf

Aanbod online boxsprings: 

sort icon

Stel uw boxspring zelf online samen!

Wist u dat een boxspring eigenlijk uit verschillende onderdelen bestaat, die samen het comfort vormen en daarmee ook de uitstraling van uw boxspring? Omdat het fijn is als deze aansluit bij uw wensen in comfort en uiterlijk kunt u deze bij onze boxsprings veelal zelf kiezen! Een 2-persoons boxspring heeft aan de basis 2 boxen als bodem, die anders is dan bijvoorbeeld een lattenbodem. Vervolgens komen daar 2 matrassen bovenop naar u en uw partners keuze in bijvoorbeeld de hardheid. De topmatras komt daar weer bovenop en bestaat veelal uit 1 geheel en daarin kunt u wederom zelf een keuze maken in welke topper het qua comfort moet worden. Ook is het zo dat als u voor een elektrisch verstelbare variant gaat, daar een splittopmatras bij hoort, zodat u afzonderlijk van elkaar van de voorstelling kunt genieten. Deze topmatras maakt dat u de geul tussen de 2 matrassen nauwelijks opmerkt en als u bang bent dat u dit wel zult voelen, is het vaak ook mogelijk om voor een 2-persoons matras te gaan, onder de topmatras. 

Qua afmetingen lopen de mogelijkheden uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Daarnaast kunt u naast de vlakke boxsprings ook kiezen voor een elektrisch verstelbare variant voor extra comfort. 

Al deze opties wijzen zich zich gelukkig vanzelf als u uw boxspring online bij ons besteld!

Kies de uitvoering van uw boxspring online

Bovenstaande onderdelen bepalen het comfort van de boxspring, maar u heeft ook ruime keuze voor de uitstraling van de boxspring en dat begint aan de basis van de boxspring. De boxen zijn namelijk voorzien van 4 poten, waarin u zelf de mogelijkheid heeft te kiezen voor het design van uw voorkeur. Dit is ook het geval bij het hoofdbord, elke boxspring heeft een eigen type hoofdbord, die er verschillend uit zien. Het hoofdbord bepaald een groot deel van de uitstraling van het geheel en dat geldt ook voor de stofkeuze. In de meeste gevallen kunt u kiezen voor verschillende soorten stof of kunstleer in diverse soorten en kleuren. Zo heeft u altijd een boxspring die aansluit bij uw interieur en smaak!

Vergeet bij het online bestellen van de boxspring het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Wij willen u een boxspring leveren waarin u heerlijk kunt slapen en blij mee bent, niet alleen de eerste periode, maar voor langere tijd. Naast de vele mogelijkheden aan opties, nemen wij daarom de zorg voor de levering en montage voor onze rekening en bezorgen en monteren wij uw complete boxspring gratis! Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens alle verpakkingsmaterialen netjes mee. 

Als u op het punt staat om uw favoriete boxspring te bestellen is het goed om te weten dat als deze via het trapgat bij u naar boven moet, dit ook moet passen! Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord het onderdeel wat soms voor problemen zorgt omdat het vaak de ruimste afmetingen kent. Deze afmetingen staan bij iedere boxspring vermeld, zodat u dit van tevoren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw boxspring

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden