complete boxspring 140 x 200
golf

Aanbod complete boxsprings 140 x 200: 

sort icon

Juiste afmeting boxspring

Een boxspring met de afmeting van 140 x 200 cm is onze kleinste 2-persoons maat en wordt ook vaak geschaard onder de categorie ‘ruime twijfelaars. Ideaal als uw slaapkamer niet groot is en doordat een boxspring niet voorzien van een bedrand, zoals bij ledikanten wel het geval is, is 140 ook echt de breedte. Voor de lengte van 200 cm komt vaak nog wel de diepte van het hoofdbord erbij.

Ondanks dat afmeting van 140 x 200 cm officieel een tweepersoons maat is, is ook een ideale afmeting als u er alleen in ligt, u heeft zo een heerlijke royale boxspring voor uzelf!

Boxspring

Als u uw favoriete boxspring wil bestellen, is het goed om vooraf rekening te houden met de afmetingen. Als de boxspring bij naar een verdieping moet, zal deze door het trappengat moeten passen. Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord hetgeen wat soms voor problemen zorgt. Dit komt omdat deze vaak de grootste afmetingen heeft. Deze afmetingen staan bij iedere boxspring op onze site aangegeven, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

Snelle levering boxspring

De actuele levertijd van de tweepersoonsbed boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Kies de uitvoering van uw complete boxspring

Kies de boxsprings van ons assortiment uit op het hoofdbord, elke boxspring heeft namelijk zijn geheel eigen hoofdbord die de boxspring uniek maakt. Vervolgens heeft u verschillende opties voor het comfort en de uitstraling. Wat betreft de uitstraling doet de stoffering ook veel, u kunt in veel gevallen kiezen tussen verschillende soorten en kleuren (kunst)leer en stoffen. Ook kiest u zelf de poten die u graag ziet onder uw ideale complete boxspring in 140 x 200 cm.  

Vergeet bij het online bestellen van uw complete boxspring 140 x 200, het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Stel zelf het comfort van uw complete boxspring samen

Een complete boxspring in de maat 140 x 200 cm, bestaat uit 2 boxen/bodems, met daarop 2 meegestoffeerde matrassen en een topmatras. Als u een elektrisch verstelbare boxspring kiest, hoort daar een splittopmatras bij, zodat beide kanten afzonderlijk van elkaar van de verstelling gebruik kunnen maken. 

Een elektrisch verstelbare boxspring geeft u veel comfort en maakt dat u gemakkelijk in zithouding kan komen en zorgt, met uw benen een klein beetje omhoog, voor een goede bloedsdoorloop! Standaard zullen beide bodems/boxen te verstellen zijn. Echter kunt u er ook voor kiezen om beide kanten synchroon te laten te verstellen, zodat beide bodems/boxen gelijk aan elkaar verstelbaar zijn. Ideaal als u alleen u alleen gebruik maakt van de boxspring, dan kunt heerlijk in het midden liggen en van de verstelling gebruikmaken.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw boxspring van 140 x 200

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw complete boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden