boxspring 200x210

Als u opzoek bent naar een boxspring van 200 x 210 cm, dan bent u er vast al achter dat dit een afmeting is, die niet standaard is.

Binnen onze collectie boxsprings heeft u bij vrijwel alle boxsprings de optie om te kiezen voor de afmeting van 200 x 210 cm. Erg prettig, want deze afmeting geeft u en wellicht uw partner of gezin volop de ruimte in bed.

Onze boxsprings zijn geselecteerd op kwaliteit en naast de afmetingen heeft u volop keuze in de uitstraling en comfort. 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Wij vinden dat uw boxspring helemaal af is, als u er heerlijk in kunt slapen. Daarom nemen wij de zorg voor de levering en montage voor onze rekening en bezorgen en monteren wij uw complete boxspring gratis. Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens alle verpakkingsmaterialen weer netjes mee. 

Wat wellicht goed is om rekening mee te houden bij de afmeting van de boxspring van 200 x 220 cm, is dat als de boxspring bij u via het trapgat naar boven moet, dat dit ook moet passen. De boxspring zal per onderdeel bij u naar boven moeten en met name het hoofdbord, met vaak de grootste afmetingen kan dan voor problemen zorgen. Heeft u hier vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage.  

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings

De samenstelling van uw boxspring van 200 x 210 cm 

De breedte van 200 geeft u extra ruimte en dat geldt ook voor de lengte van 210. Voor nog meer comfort zou u ook kunnen kiezen voor onze elektrisch verstelbare boxsprings. Deze kunt u natuurlijk gebruiken om gemakkelijk in een zitstand te komen, maar ook uw benen, als u slaapt wat hoger te leggen, zodat u een goede bloedsdoorloop heeft. Heeft u in onze webshop een type boxspring gevonden met een hoofdbord wat u aanspreekt? Dan kunt u kiezen uit tal van opties die de boxspring uniek maken en afgestemd zijn op uw wensen. Geef uw boxspring de poten die het mooist vindt voor een fraaie basis en kies vervolgens ook de bekleding, u heeft hierbij vaak de keuze uit verschillende type stoffen in diverse kleuren. Maar ook (kunst)leder behoort tot de mogelijkheden. 

Een 2-persoons boxspring bestaat uit 2 boxen, 2 matrassen en 1 topmatras die samen het comfort bepalen. Ook bij deze laatste 2 elementen heeft u bij onze boxsprings vaak de mogelijkheid om te kiezen voor uw ideale comfort. De topmatras zorgt ervoor dat u de naad van de 2 boxen en matrassen niet zult voelen. Met deze opties maken wij het mogelijk dat u op het gebied van de uitstraling en comfort uw ideale boxspring kunt bestellen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken