Elektrische boxspring 180x210

Wij bieden tal van elektrisch verstelbare boxsprings van hoge kwaliteit, aangezien u heel wat uren van uw leven in bed doorbrengt en uw lichaam tijdens de slaap hersteld, is het belangrijk een variant te kiezen die echt bij u past! Dat begint uiteraard met de juiste maat en een elektrisch verstelbare boxspring van 180 x 210 cm geeft u net wat meer ruimte en daarmee comfort.

Onze elektrisch verstelbare boxsprings zijn verstelbaar in diverse houdingen, wat u comfort biedt bij het uit bed komen, om gemakkelijk een prettig zittende- en/of slaaphouding aan te nemen of uw benen net iets hoger te leggen voor een goede bloedtoevoer of een prettige kanteling van het bekken. Kortom redenen genoeg redenen om u te oriënteren op dit meubel waar u veel gemak en comfort van kunt ondervinden, elke dag opnieuw!

Gratis thuisgeleverd en gemonteerd:

Wij komen uw elektrische boxspring van 180 x 210 cm, maar ook de andere maten, bij u afleveren én monteren. Hiervoor betaald u helemaal niets extra! Onze monteurs zetten de elektrische boxspring neer op de plek waar u het wenst. De levertijden van de elektrische boxspring staat vermeldt u bij het product zelf. Misschien heeft u meer informatie nodig en heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialistische medewerkers helpen u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.


Aanbod Elektrische boxsprings in 180x210

Uw perfecte elektrische boxspring van 180 x 210 cm

Wil u liever een andere breedtemaat, dan kan 160 of 200 cm ook een goede optie zijn. En mocht u nog meer ruimte bij uw benen willen hebben, dan is de lengtemaat 220 ook nog een optie. Onze boxsprings zijn veelal te bestellen met bijpassend hoofdbord, die het zijn unike uitstraling geven. De stoffering, doet daar uiteraard aan mee, samen met de keuze voor poten. Deze keuze is aan u, net als in veel gevallen het comfort, die u uit de 2 boxen haalt met daarbovenop het matras en daar weer bovenop de topmatras. Uit dit topmatras haalt u het comfort wat u wenst, de matrassen en de boxen bepalen de stevigheid. U kunt desgewenst ook voor 2 verschillende matrassen kiezen, die verschillen in stevigheid, als uw partner bijvoorbeeld graag harder of zachter ligt dan u. De topper echter bestaat wel over de 2-persoonsmaat, zodat u geen naad zal voelen. 

Reviews:

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken