2 persoons boxspring

Als u op zoek bent naar een 2 persoons boxspring, dan heeft u bij dit populaire slaapsysteem veel aanbod, waarbij u het wellicht lastig vindt de juiste keuze te maken. Wij maken het voor u graag gemakkelijk voor u en bieden u een assortiment aan 2 persoons boxsprings die zijn geselecteerd op kwaliteit en hebben daarnaast een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Als online slaapspecialist is onze aandacht voor u en onze service hoog met ons specialistisch team. Die voor u klaar staat als u vragen heeft, meer informatie wil en uw boxspring gratis bij u thuis bezorgd en ook monteert!  

Ons assortiment bestaat diverse soorten boxsprings met vele opties, zodat er altijd een variant bij zit die bij u past qua uitstraling en slaapcomfort! Wij doen ons best zodat u de juiste informatie gemakkelijk tot u komt en echt weet wat u in huis haalt na bestellen. 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Wij leveren u graag een 2 persoons boxspring, waarin u heerlijk kunt slapen en blij mee bent en het liefst voor langere tijd. Naast de vele mogelijkheden aan opties, nemen wij daarom de zorg voor hoe de boxspring bij u komt voor onze rekening en bezorgen en monteren wij uw boxspring gratis! Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens ook alle verpakkingsmaterialen netjes mee. 

Als u uw favoriete tweepersoons boxspring wil bestellen, is het goed om van te voren rekening te houden, dat als deze via het trapgat bij u naar boven moet, dit ook moet passen! Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord het onderdeel wat soms voor problemen zorgt. Dit komt omdat deze vaak de grootste afmetingen kent. Deze afmetingen staan bij iedere boxspring aangegeven, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de grotere boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod grote boxsprings: 

Stel uw 2 persoons boxspring zelf samen!

In assortiment zitten diverse 2 persoons boxsprings die te verkrijgen zijn in afmetingen met een breedte van 140 cm tot 200 cm! Onze boxsprings te verkrijgen met een afmeting vanaf 200 cm tot 220 cm lang. Daarnaast heeft u bij ons veel keuze in comfort en uitstraling, u stelt uw 2 persoons boxspring namelijk gemakkelijk zelf samen! Kies allereerst de boxspring met het hoofdbord wat u aanspreekt en vervolgens loopt u vanzelf alle opties door, waarbij onze best doen om u hierbij alle informatie te geven, zodat u hierin de juiste afweging en keuze kunt maken.. 

Een boxspring is een slaapsysteem wat bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij de combinatie het comfort vormt. Een 2 persoons boxspring heeft aan de basis 2 boxen als bodem, die anders is dan bijvoorbeeld een lattenbodem. Deze zijn te verkrijgen als vlakke variant, of elektrisch verstelbaar voor extra comfort. Op de bodems/boxen komen twee matrassen, waarbij u zelf de hardheid kunt kiezen. Deze kan dus anders zijn dan uw partner, wat veel voorkomt en dan ook echt een uitkomst is. De topmatras komt daar weer bovenop en bestaat over het algemeen uit één geheel, zodat u de geul tussen de boxen nauwelijks zult ervaren. U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende typen matrassen die een verschillend slaapcomfort kennen. Als u een elektrisch verstelbare boxspring kiest, hoort daar een splittopmatras bij, zodat u afzonderlijk van elkaar van de verstelling gebruik kunt maken. 

Kies de uitvoering van uw 2 persoons boxspring zelf

Omdat onze boxsprings lange tijd met u mee zullen gaan, vinden wij het belangrijk dat u minstens net zo lang kunt genieten van de uitstraling van uw heerlijke 2 persoons boxspring. Daarom voorzien wij u bij dit meubel graag met vele opties voor de uitvoering. Om te beginnen, is het verstandig een boxspring te kiezen met een hoofdbord die u mooi vindt. Vervolgens heeft u verschillende mogelijkheden bij de opties, om naast comfort ook te kiezen voor uw gewenste uitstraling. Kiest u bijvoorbeeld voor (kunst)leder bekleding of gaat u voor stof? Beide varianten zijn beschikbaar in diverse soorten en kleuren. Ook voor de poten zijn vaak vele opties, die aan de basis van uw 2 persoons boxspring zitten. Op deze manier hopen wij dat u altijd een boxspring besteld die naast het comfort ook qua uitstraling bij u past.  

Vergeet bij het online bestellen van uw 2 persoons boxspring het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Deze klanten gingen u voor:

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

Joost uit Heerhugowaard

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam
» Lees alle reviews

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw 2 persoons boxspring

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken