Boxspring 140x220
golf

Aanbod boxsprings:

sort icon

De boxspringset van 140 x 220 cm 

Bij een boxspring van 140 x 220 cm heeft u vaak de keuze uit diverse boxspringsets. Dit is een compleet bed met de boxspring als bodem en meegestoffeerde matrassen. En op de top kan de topmatras natuurlijk niet ontbreken. U hoeft dan niet meer op zoek naar een matras of ombouw en bent gelijk klaar! 

Wil u uw boxspring helemaal compleet maken? Vergeet dan niet het beddengoed! In de afmeting van 140 x 220 hebben wij mooie hoeslakens voor topmatrassen en ander beddengoed die het u nog comfortabeler maken. 

De breedtemaat van de matrassen is ook de afmeting van de boxspring. Voor de lengte van 220 cm is dat natuurlijk een ander verhaal, maar wel heel prettig als u bij uw benen wat meer ruimte nodig heeft! Houdt er wel rekening mee dat er bij deze lengtemaat nog het hoofdbord mee gerekend moet worden. Dit zal meestal zo’n 10 cm tot 20 cm zijn, afhankelijk van het type boxspring. Bijna al onze boxsprings hebben de mogelijkheid om in deze maat uitgevoerd te kunnen worden. 

Volop keuze in de uitvoering van uw boxspring

Daarnaast heeft u vaak veel keuze om uw ideale comfort te kiezen en wat dacht u van de uitstraling. U maakt uw boxspring helemaal eigen door te kiezen voor de stoffering in de stof en kleur naar keuze. Daarin heeft u vaak ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor (kunst) leer. En wat dacht u van de poten, ook hier zijn per boxspring verschillende opties in. Het hoofdbord is verschillend per boxspring, een goede om eerst op te selecteren dus!

Heeft u weleens gedacht aan een elektrisch verstelbare boxspring? Ook deze optie bestaat en maakt dat u gemakkelijk in zithouding kan komen en zorgt met uw benen een klein beetje omhoog voor een goede bloedsdoorloop! Standaard zullen beide boxen zijn te verstellen en krijgt u dan een splittopmatras, zodat u onafhankelijk van de linker- of rechterkant kunt verstellen. Echter kunt u er ook voor kiezen om beide kanten synchroon te laten te verstellen en te kiezen voor een ‘normale topmatras’. Erg prettig als u alleen in dit bed ligt en beide boxspring bodems samen te verstellen zijn. 

Boxspring 140x220 online bestellen

De actuele levertijd van de boxspring, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we telefonisch een afspraak met u voor het montage moment.  

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.