boxspring 140x220

Onze ruime collectie boxsprings bestaat uit diverse mogelijkheden in afmetingen. Waaronder de 140 x 220 cm maat. Deze breedtemaat van 140 cm is de kleinste 2-persoons boxspring maat. Hiervoor zit nog de twijfelaars maat van 120 cm. Deze breedtemaat is ideaal voor kleine slaapkamers en daarnaast heeft een boxspring het bijkomende voordeel, dat er geen ombouw omheen zit die ook nog ruimte in beslag neemt. 

De breedtemaat van de matrassen is ook de afmeting van de boxspring. Voor de lengte van 220 cm is dat natuurlijk een ander verhaal, maar wel heel prettig als u bij uw benen wat meer ruimte nodig heeft! Houdt er wel rekening mee dat er bij deze lengtemaat nog het hoofdbord mee gerekend moet worden. Dit zal meestal zo’n 10 cm tot 20 cm zijn, afhankelijk van het type boxspring. Bijna al onze boxsprings hebben de mogelijkheid om in deze maat uitgevoerd te kunnen worden. 

Gratis thuis geleverd en gemonteerd 

Wij bezorgen en monteren wij uw boxspring gratis bij u thuis op de plek waar u dat wenst. Wel zijn er een aantal uitzonderingen en is het goed om vooraf te bedenken, dat als de boxspring bij u via het trappengat naar boven moet, dit wel moet passen! Gelukkig wordt de boxspring als losse elementen bij u naar boven gebracht om vervolgens te worden gemonteerd en afgesteld. Het hoofdbord is hierbij vaak het element met het grootste oppervlak. Twijfelt u of de boxspring van uw wens bij u naar boven past, neem dan gerust contact met ons op!

De actuele levertijd van de boxspring, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we telefonisch een afspraak met u voor het montage moment.  

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings:


De boxspringset van 140 x 220 cm 

Bij een boxspring van 140 x 220 cm heeft u vaak de keuze uit diverse boxspringsets. Dit is een compleet bed met de boxspring als bodem en meegestoffeerde matrassen. En op de top kan de topmatras natuurlijk niet ontbreken. U hoeft dan niet meer op zoek naar een matras of ombouw en bent gelijk klaar! 

Wil u uw boxspring helemaal compleet maken? Vergeet dan niet het beddengoed! In de afmeting van 140 x 220 hebben wij mooie hoeslakens voor topmatrassen en ander beddengoed die het u nog comfortabeler maken. 

Volop keuze in de uitvoering van uw boxspring

Daarnaast heeft u vaak veel keuze om uw ideale comfort te kiezen en wat dacht u van de uitstraling. U maakt uw boxspring helemaal eigen door te kiezen voor de stoffering in de stof en kleur naar keuze. Daarin heeft u vaak ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor (kunst) leer. En wat dacht u van de poten, ook hier zijn per boxspring verschillende opties in. Het hoofdbord is verschillend per boxspring, een goede om eerst op te selecteren dus!

Heeft u weleens gedacht aan een elektrisch verstelbare boxspring? Ook deze optie bestaat en maakt dat u gemakkelijk in zithouding kan komen en zorgt met uw benen een klein beetje omhoog voor een goede bloedsdoorloop! Standaard zullen beide boxen zijn te verstellen en krijgt u dan een splittopmatras, zodat u onafhankelijk van de linker- of rechterkant kunt verstellen. Echter kunt u er ook voor kiezen om beide kanten synchroon te laten te verstellen en te kiezen voor een ‘normale topmatras’. Erg prettig als u alleen in dit bed ligt en beide boxspring bodems samen te verstellen zijn. 

Reviews:

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken