complete boxspring 160 x 200
golf

Aanbod complete boxspring 160 x 200: 

sort icon

Voordelen complete boxspring 160 x 200

Een complete boxspring in de afmeting van 160 x 200 cm is een mooie tweepersoons maat, die in veel slaapkamers goed past en u alle ruimte geeft. Dit is ook het geval als u hier met uw partner in ligt, u heeft dan beiden 80 cm, dat is genoeg ruimte om prettig te slapen, maar ook om ook bij elkaar te kunnen liggen. Als u wat langer bent, dan 180 of 185 cm is het aan te raden een boxspring te kiezen die wat langer is. Een lengte van 210 of 220 cm behoren tot de mogelijkheden bij vrijwel elke boxspring binnen ons assortiment. 

Niet alleen hebben wij een mooie collectie boxsprings van hoge kwaliteit, maar ook onze service maakt een boxspring van ons echt compleet! Naast de vele mogelijkheden waarmee u via onze site uw boxspring van 160 x 200 cm kunt samenstellen met uitgebreide informatie en ons zorgvuldig klantcontact, worden onze boxspring gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd!

Kies het gewenste comfort van uw complete boxspring 

U heeft bij ons zelf de mogelijkheid de samenstelling van uw boxspring te kiezen, want iedereen is anders gebouwd, slaapt anders en heeft nou eenmaal andere voorkeuren. Een complete boxspring in de afmetingen 160 x 200 cm, bestaat uit 2 boxen/bodems, met daarop 2 meegestoffeerde matrassen waarbij u zelf de hardheid kiest, deze kan dus ook anders zijn dan de hardheid van het matras wat uw partner wil. Vervolgens kiest u een topmatras met het comfort wat u prettig vindt. Hier moet u als stel het wel samen over eens worden, want het is gebruikelijk dat u een topmatras neemt die de gehele breedte en lengte van de boxspring beslaat, dus 160 x 200 cm. Dit is niet zonder reden, want op deze manier zult u de naad bij de 2 losse matrassen daaronder ontstaat, nauwelijks tot niet meer ervaren!

Kies zelf de uitvoering van uw complete boxspring

Het is natuurlijk ook fijn als uw boxspring er mooi uitziet en dat is net als het kiezen voor het juiste comfort, iets persoonlijks. Daarom kiest u hiervoor zelf uit de mogelijkheden die wij bieden. Kies op de eerste plaats voor het hoofdbord die u mooi vindt. Iedere boxspring heeft een eigen design qua hoofdbord, als u hierin een keuze maakt, volgen de andere opties vanzelf. Bijvoorbeeld de stoffering, waarbij u in de meeste gevallen kunt kiezen voor stof of (kunst)leder in verschillende soorten en kleuren. Aan de basis zijn er ook nog de poten, hierbij kunt u ook kiezen voor diverse mogelijkheden in design, materiaal, kleur en hoogte. 

Vergeet bij het online bestellen van uw complete boxspring 160 x 200, het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Elektrisch verstelbare boxspring in 160 x 200 cm

Een elektrisch verstelbare boxspring maakt het u in diverse opzichten net wat gemakkelijker. Als u de verstelling gebruikt, kunt u gemakkelijker uit bed komen, een zithouding aannemen en met uw benen een klein beetje omhoog heeft u een goede bloedcirculatie en kantelen de bekken wat. Ook is het handig om te gebruiken als u de boxspring opmaakt! Als u kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring hoort daar automatisch ook een splittopmatras bij, zodat beide kanten afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden.  

Boxspring 120x200 online bestellen

Als u uw favoriete boxspring wil bestellen, is het goed om vooraf rekening te houden met de afmetingen. Als de boxspring bij u naar een verdieping moet, zal deze door het trappengat moeten passen. Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord hetgeen wat voor problemen kan zorgen. De exacte afmetingen van de hoofdborden staan bij iedere boxspring op onze site aangegeven, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen voor de montage! Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw complete boxspring

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw complete boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden