tweepersoonsbed boxspring
golf

Aanbod tweepersoonsbed boxsprings: 

sort icon

Waar dient u rekening mee te houden?

Als u uw favoriete tweepersoonsbed boxspring wil bestellen, is het goed om vooraf rekening te houden met de afmetingen. Als de boxspring bij naar een verdieping moet, zal deze door het trappengat moeten passen. Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord hetgeen wat soms voor problemen zorgt. Dit komt omdat deze vaak de grootste afmetingen heeft. Deze afmetingen staan bij iedere boxspring op onze site aangegeven, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de tweepersoonsbed boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Kies de uitvoering van uw tweepersoonsbed boxspring 

Kies allereerst het tweepersoonsbed boxspring met het hoofdbord wat u aanspreekt. Vervolgens loopt u vanzelf allerlei opties voor comfort en uitstraling door. Wij doen ons best om u daarbij te voorzien in relevante informatie, zodat u een juiste afweging en keuze kunt maken tussen de gegeven opties. 

Naast het hoofdbord, wat deels de uitstraling bepaald, kiest u ook hoe u, uw tweepersoonsbed boxspring het liefst gestoffeerd ziet. Wij bieden mogelijkheden aan in (kunst)leer en stof in diverse soorten en kleurtinten. An de basis van uw tweepersoonsbed boxspring staan natuurlijk de poten, ook hierin kunt u diverse, designs, materialen en hoogten kiezen. Zo heeft u binnen de kortste keren een boxspring samengesteld, waar u graag naar kijkt en in slaapt! Toch prettig bij iets waar u elke dag opnieuw, steeds uw dag in eindigd en ook weer in wakker wordt! 

Vergeet bij het online bestellen van uw tweepersoonsbed boxspring het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Beschikbare afmetingen van uw tweepersoonsbed boxspring

Ons assortiment tweepersoonsbed boxsprings bestaan uit diverse varianten, waarbij u zelf de juiste afmetingen kiest. Onze boxsprings in tweepersoonsbed formaat zijn er in afmetingen met een breedte van 140 cm tot 200 cm. De lengte opties zijn 200 cm, 210 cm en 220 cm. 

Stel zelf het comfort van uw tweepersoonsbed boxspring samen

Na het kiezen van de juiste afmeting kiest u het slaapcomfort van uw dromen. Een tweepersoonsbed boxspring bestaat, net als een bed uit verschillende onderdelen die samen het comfort maken. Daarbij vormen 2 boxen de bodem, die anders is dan bijvoorbeeld een lattenbodem. Deze boxen zijn te verkrijgen als vlakke variant, of als elektrisch verstelbare variant voor extra comfort, die u vanuit bed kunt verstellen. Op deze boxen liggen twee matrassen, waarbij u zelf de hardheid kiest. Het prettige hierbij is dat u dus een andere hardheid kunt kiezen dan uw eventuele partner. De topmatras komt boven op de matrassen in een tweepersoons afmeting, daarmee bestaat deze dus uit één geheel! Hierbij moeten u en uw eventuele partner het dus wel eens worden over welk comfort deze topmatras moet hebben. De reden dat de topmatras uit één geheel bestaat is dat u zo de geul tussen de boxen nauwelijks zult ervaren. Als u een elektrisch verstelbare boxspring kiest, hoort daar een splittopmatras bij, zodat beide kanten afzonderlijk van elkaar van de verstelling gebruik kunnen maken. 

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw 2 persoons boxspring

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw tweepersoonsbed boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.