mooie boxspring
golf

Aanbod boxsprings

sort icon

Stel uw boxspring samen 

Heeft u uw ideale type boxspring gevonden? Dan kunt u bij ons kiezen in welke maat u deze zou willen bestellen, denk hier goed over na, ook met het oog op de toekomst want de kwaliteit die wij leveren zal een hele poos mee kunnen gaan. Hierin lopen de breedte mogelijkheden uiteen van 120 tot 200 cm. De standaard lengte is 200cm, maar voor degenen met langere benen is de 210 en 220 cm lengtemaat ook vaak beschikbaar om uit te kiezen.

Uw mooie boxspring in de juiste uitvoering

Als u de juiste afmetingen heeft gekozen heeft u ook opties om uit te kiezen voor het juiste comfort. Niet onbelangrijk vinden wij, want wat is een mooie boxspring zonder dat deze prettig ligt? Vervolgens heeft u volop opties voor de uitstraling. Aan de basis van de boxspring bijvoorbeeld staan natuurlijk de poten, waarbij u bij de verschillende typen boxsprings vaak uit meerdere opties kunt kiezen. Dit geldt hetzelfde voor de stoffering. Naast de verschillende type stoffen, zoals bijvoorbeeld fijn- en grofgeweven stoffen, heeft u vaak ook de keuze om te kiezen voor (kunst)leer. Al deze keuzemogelijkheden maken dat u uw ideale boxspring kunt kiezen!

Extra informatie

De actuele levertijd kunt u altijd vinden onder de groene bestelknop, mocht u hier meer duidelijkheid in willen, neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk hier alvast alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. Doordat wij uw boxspring gratis bezorgen en monteren, heeft u daar als klant geen omkijken meer naar en weten wij zeker dat het het meubel goed staat afgesteld en u daar een tijd mee vooruit kan. Let er wel op dat als wij uw boxspring met de trap naar boven moeten brengen, dat met name het hoofdbord als onderdeel met vaak de grootste afmeting, wel door het trapgat past. 

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.