boxspring 220
golf

Aanbod boxsprings:

sort icon

Uw ideale boxspring met een lengte van 220 

Uw ideale boxspring slaapt uiteraard ideaal en omdat iedereen anders is, heeft iedereen daar ook weer andere wensen in. Kijk bijvoorbeeld eens aan de diversiteit aan topmatrassen, hier zit uw favoriet ongetwijfeld tussen. Bij de opties van de boxsprings van 220 cm lengte kunt u uw favoriete topmatras kiezen net zoals de opties in de uitvoering. Ook in de breedtematen heeft u allerlei keuzes, bij de 2- persoonsboxsprings zijn dat 140, 160, 180 en als u een echte grote boxspring wil 200 cm!

Het hoofdbord hangt samen met het type boxspring u kiest. Het hoofdbord bepaald voor een groot deel de uitstraling. Heeft u uw ideale design gevonden dan ziet u bij de opties de mogelijkheden voor de poten aan de basis van de boxspring. Ook zult u hier mogelijkheden zien voor de bekleding. Vaak heeft u keuze uit diverse kleuren in stoffen en (kunst)leer.

Boxspring 220 online bestellen

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage.  

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.