Boxspring 220

Bent u opzoek naar een extra lange boxspring van 220 cm lang? Onze boxsprings kunnen vrijwel allemaal uitgevoerd worden in deze lengtemaat. Onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit en kennen tal van opties in uitvoering en comfort. 

De lengte van 220 cm geeft lange mensen de mogelijkheid om toch comfortabel te slapen. Om over comfort te spreken; ook als je minder lang bent is extra lengte extra comfortabel. Let er wel op dat de diepte van het hoofdbord nog bij het geheel opgeteld moet worden. Denk er dan aan dat u hiervoor ruimte moet hebben in de slaapkamer.

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Onze levering en montage is gratis! Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering en de montage, wat vaak toch gepaard gaat met een hoop tijd en gedoe. Wij ontnemen u dit graag, want wij willen er ook voor zorgen dat uw boxspring netjes bij u thuis staat en een tijd mee kan. Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring met een lengte van 220 cm netjes voor u af en nemen alle verpakkingsmaterialen netjes weer mee.

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we een afspraak met u voor de montage.  

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings:


Uw ideale boxspring met een lengte van 220 

Uw ideale boxspring slaapt uiteraard ideaal en omdat iedereen anders is, heeft iedereen daar ook weer andere wensen in. Kijk bijvoorbeeld eens aan de diversiteit aan topmatrassen, hier zit uw favoriet ongetwijfeld tussen. Bij de opties van de boxsprings van 220 cm lengte kunt u uw favoriete topmatras kiezen net zoals de opties in de uitvoering. Ook in de breedtematen heeft u allerlei keuzes, bij de 2- persoonsboxsprings zijn dat 140, 160, 180 en als u een echte grote boxspring wil 200 cm!

Het hoofdbord hangt samen met het type boxspring u kiest. Het hoofdbord bepaald voor een groot deel de uitstraling. Heeft u uw ideale design gevonden dan ziet u bij de opties de mogelijkheden voor de poten aan de basis van de boxspring. Ook zult u hier mogelijkheden zien voor de bekleding. Vaak heeft u keuze uit diverse kleuren in stoffen en (kunst)leer. 


Reviews:

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken