Houten bed

Een houten bed past in iedere slaapkamer! Het zorgt voor sfeer en past zowel in een vintage als in een moderne kamer. Het voordeel van zo’n bed is dat het robuust en stevig is. De kleur en de soort bepalen de uitstraling van het bed. Een bed van bijvoorbeeld wild eiken heeft een veel stoerdere uitstraling dan een bed van blank beuken.

Gratis thuisbezorgd & gemonteerd

Een bed is vaak zwaar. Daarom brengen onze medewerkers het bed vanaf 400,- bij u thuis en zetten het direct voor u in elkaar. Dit scheelt u een busje huren en mensen regelen om uw bed thuis te krijgen. De medewerkers nemen het verpakkingsmateriaal weer mee en laten uw slaapkamer netjes achter. 

Houten bed

Productaanbod houten bed

Ruime keus uit houten bedden

We hebben een ruime keus aan massief houten bedden. Zoekt u een eenpersoonsbed, een twijfelaar of een tweepersoonsbed? Ook voor bedden die wat hoger op de poten staan, seniorenbedden genoemd, en logeerbedden bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt kiezen of u alleen een bedombouw wilt of ook een hoofd- of voetenbord van hout. Uw bed is niet compleet zonder een lattenbodem en een goed matras. Bij Slaapkamerweb kiest u zelf de bodem en het matras dat bij u past.

Wilt u uw slaapkamer helemaal in dezelfde stijl? Dan hebben we ook bedden met een bijpassende boekenplank of laden. En uiteraard kunt u ook verschillende nachtkastjes bestellen die van hetzelfde hout zijn gemaakt als uw bed.

Goedkope houten bedden

Een houten bed hoeft niet duur te zijn. Bij Slaapkamerweb heeft u al een tweepersoonsbed vanaf 299,- Ook hebben wij regelmatig bedden in de opruiming. Ideaal als u minder te besteden heeft en toch een mooi en duurzaam bed wilt.